REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un bărbat GOL PUŞCĂ a NĂVĂLIT pe scena Casei de Cultură de la Mangalia! A spart un geam, toţi copiii au început să plângă!

Un bărbat GOL PUŞCĂ a NĂVĂLIT pe scena Casei de Cultură de la Mangalia! A spart un geam, toţi copiii au început să plângă!

Replica API 27 august 2016 | 00:00 415

Scene șocante la Mangalia! Un bărbat cunoscut cu afecțiuni psihice, Vasile Viceagă, s-a dat în stambă, joi, 25 august, dar a și semănat panică printre oameni. Acesta a dat buzna pe scena Casei de Cultură, gol pușcă, a spart un geam și s-a luat de juriu. Întreaga scenă i-a speriat pe copii, care au început să plângă! A fost imobilizat de oamenii legii și condus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

Vasile Viceagă are 38 de ani, este din Mangalia și este cunoscut cu afecțiuni psihice. A fost de mai multe ori internat la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare și pus sub tratament. Însă, de circa 3 zile, acesta nu și-a mai luat medicamentele, motiv pentru care comportamentul său a scăpat de sub control. Astfel, la data de 25 august, a plecat în Saturn, unde a făcut un scandal monstru pe plajă. Ulterior a ajuns iar în Mangalia, unde a dat buzna în clădirea Casei de Cultură, acolo unde se desfășura "Festivalul Dobroge, vatră de folclor Mangalia 2016".

Vasile Viceagă a început să facă un scandal monstru, după care, dezbrăcat, a urcat pe scenă. A agresat un dansator și s-a luat de juriu. A urlat și s-a dat în stambă, după care a plecat în spatele scenei, acolo unde a spart un geam. Plin de sânge, gol pușcă și agitat peste măsura, bărbatul a revenit pe scenă și a continuat circul, spre disperarea spectatorilor, care susțin că au trecut prin momente cumplite, desprinse parcă din filmele de groază.

În jurul orei 13.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost solicitati sa intervină. Au ajuns cu promptitudine la fața locului, l-au încătușat pe individ și condus la Secție. Apoi, el a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, unde a rămas internat. Oamenii legii continuă cercetările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369