REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un bărbat s-a spânzurat la Eforie, pentru a-și "pedepsi" șeful!

Un bărbat s-a spânzurat la Eforie, pentru a-și "pedepsi" șeful!

Replica API 4 aprilie 2017 | 15:36 460

Un bărbat din Eforie s-a spânzurat la locul de muncă, de oblonul camionului pe care-l conducea. Se pare că acesta era supărat întrucât patronul nu-l ajuta să iasă mai repede la pensie. Victima se află acum la spital, pe Secția de Terapie Instensivă.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină marţi, 4 aprilie a.c., la un depozit de materiale de construcţii. Acolo a fost descoperit un bărbat spânzurat! Ulterior, acesta a fost transportat, în comă, la spital. Potrivit primelor date din anchetă, se pare că la mijloc a fost vorba despre un mic... "șantaj emoțional". Mai exact, un bărbat în vârstă de 60 de ani, angajat ca șofer pe camion la o firmă de materiale de construcții, ar fi tot încercat să cadă la o învoială cu patronul, pentru a ieși mai repede la pensie. Nu se știe cu exactitate ce au vorbit și la ce concluzie au ajuns, însă cert este că angajatul s-a supărat foarte tare și a amenințat că se va omorî. Probabil că angajatorul nu l-a crezut și așa s-a ajuns în momentul în care, în dimineața de marți, 4 aprilie, în jurul orei 7.00, a fost găsit cu funia în jurul gâtului, atârnând de oblonul unui camion. Din fericire, el a fost descoperit destul de repede, chiar de către șeful său, care i-a tăiat funia. A primit îngrijiri medicale la fața locului și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Acum se află internat pe Secția de Terapie Intensivă, fiind supravegheat îndeaproape. "Este intubat și ventilat mecanic. Tensiunea arterială este bună, sângele se oxigenează bine, vom vedea evoluția, este prea devreme să ne pronunțăm", au declarat, pentru "Replica", cadrele medicale.

D.N. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218