REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
32.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Un bărbat s-a urcat pe un BMW cu tracțiune pe spate, în mers, că nu avea aderență. Video

Un bărbat s-a urcat pe un BMW cu tracțiune pe spate, în mers, că nu avea aderență. Video

A.F. 20 noiembrie 2023 | 17:02 3743

O persoană care circulă pe plafonul unei mașini în timp ce vehiculul derapează pe zăpadă a fost filmată în Vaslui, iar imaginile ajunse în spațiul public au devenit virale. Le-au văzut și polițiștii care l-au chemat pe șofer să dea explicații, scriu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

Un barbat s-a urcat pe un BMW cu tractiune pe spate, in mers, ca nu avea aderenta. Videobărbatul care sare pe plafonul unei mașini care derapează pe zăpadă

În filmarea apărută pe TikTok apare o persoană care reușește cu greu să își țină echilibrul în timp ce se află pe plafonul unei mașini care derapează pe zăpadă.

Imaginile au fost văzute și de polițiști, iar MAI a transmis, luni, că deși apreciază întotdeauna inventivitatea, așa ceva nu va fi niciodată apreciat.

„Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil!”, scriu cei de la MAI pe Facebook.

Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte polițiștilor secvența video, urmând să fie amendat „pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj. Și da, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante!”, mai scriu cei de la MAI.

Video:

Mașina are număr de înmatriculare de Vaslui. De altfel, publicația „Vasluianul” scrie că foarte probabil, filmarea este făcută pe dealul Dobrinei, sâmbătă, atunci când se înregistrau căderi substanțiale de zăpadă. În imagini se vede cum un tânăr urcat pe portbagajul mașinii încearcă să ajute tracțiunea spate a bolidului, sărind ca o minge de fotbal. În acest timp, mașina aproape că ajunge pe sensul celălalt, fiind la un pas de a produce un accident, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dementa este in floare! Pe de o parte , nu este nimic nelalocul lui , avand in vedere numarul masinii (judet: VS). De acolo vin cele mai multe "minuni" ...
2
0
Suna-ma, stiu ce iti doresti (0740) 453 118, iti indeplinesc orice fantezie electrica
2
1
Sunteti loviți din laba exact ca cei din videoclip.
1
8
Nu mai vorbiti daca nu stiti despre ce e vorba, am vazut eu la animal planet. Este o specie noua de gibon de zapada, traieste la polul nord si Vaslui toamna, iarna intra in perioada de imperechere ca s-a facut vinul si tuica.
17
0
Uite-l mama cum sta atarnat, zici ca-i Batman
9
0
Sa sara si sub roti daca are curaj!
7
0
Bat-o vina!Astia sunt facuti la bautura,mai ales in zona aia!
12
0
de bombardier drogat:):):):):):)
10
0
Nici măcar nu îl cunoașteți. Este un băiat foarte liniștit și foarte muncitor. A muncit în Anglia 3 ani la spălat WC-uri până a reușit să strângă 300 de Euro și să îndeplinească visul, acela de a avea un BMW luat de la groapa de gunoi din Germania.
18
5
Nu exista suspendarea permisului pe o perioadă minimă de 365 zile și confiscarea cazanului.
8
3
E de-al nostru, frate!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510