REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un BĂTRÂN în BASTON s-a URCAT la VOLAN și a PLECAT la PLIMBARE

Un BĂTRÂN în BASTON s-a URCAT la VOLAN și a PLECAT la PLIMBARE

Replica API 28 iulie 2021 | 00:25 4583

Numărul accidentelor rutiere în care sunt implicate persoane peste 65 de ani a crescut considerabil în ultimii ani. În fiecare zi, mai multe persoane își pierd viața sau sunt răniți grav în accidentele de pe șoselele României, iar una dintre cauze este și vârsta destul de înaintată a unora dintre șoferi. O situație șocantă s-a petrecut zilele acestea pe strada Suceava din municipiu. O persoană destul de înaintată în vârstă care abia putea să pășească, s-a urcat la volanul mașinii și dus a fost. Scenele filmate de un constănțean au stârnit controverse printre locuitori.

Șoc pe străzile orașului

Așa ceva rar vezi în municipiul Constanța, dar iată că astfel de cazuri chiar există! Un vârstnic care se deplasa ajutat de un baston, s-a urcat la volanul autoturismului deținut și a plecat, fără a realiza că s-a pus pe atât pe el, cât și pe ceilalți participanți la trafic, în pericol. Cu toate că nu exisă reglementată limita până la care poți conduce, unii șoferi par să abuzeze de acest lucru. Așa se face că, și la Constanța încă există vârstnici care nu doresc să predea permisul și produc accidente grave, sau fac tot felul de gafe în trafic.

,,Nu se poate așa ceva! Aveți mare grijă pe străzi! Cum se poate ca acest om, care se ajută de un baston ca să pășească, să se urce la volan și să iasă pe drumurile publice? Ce reflexe mai au acești oameni? Trebuie impusă o limită de vârstă musai pentru că ajung să moară cu volanul în mână sau, mai rău, să omoare oameni nevinovați. Atenție, atenție, atenție!”, se arată în comentariile postării care a stârnit un val de reacții negative.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baieti, aveti grija ca batranetea e o boala care se ia. Ma refer la cei cu comentarii rautacioase la adresa persoanei in discutie. Cand veti implini 65 de ani, nu uitati sa va filmati si sa postati pe facebook momentul cand va veti arunca permisul de conducere in foc.
7
1
vizita medicala? dai spaga si se rezolva
2
1
Cea mai mare problema sunt cocalarii analfabeti care au permis de conducere , problema mare este si la pol rutiera care le ''acorda'' permis analfabetilor , este plina tara de huligani rutieri .....se moare pe strazi ca la zidul Berlinului !
11
1
nea caisa,ma intreb cum a trecut vizita medicala la innoirea permisului auto ???
5
5
era mai bun un drogat?
10
3
Pina nu v-om ajunge noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara. Sti ce zic???
4
13
pe ce va bazati cu asemenea articole ? smardoii care produc cele mai urate accidente, smardoii care fac raliuri prin Mamaia noapte, nu au varsta celui din filmulet. e clar ca nu are nic mnealui ce mai conduce pe strazi, dar sunteti tendentiosi. asa ca...la gara, dragilor ! hai noaptea in mamaia sa vedeti viteza naibii !
15
4
Toti marlanii injura, se umfla muschii pe ei, ca ei nu mai e nimeni
26
2
referitor la persoana cu baston: procentul tinerilor cu handicap mental si permis de conducere e mult m mare
56
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218