REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un bordel din Constanţa vinde poliţiste şi secretare la preţuri negociabile

Un bordel din Constanţa vinde poliţiste şi secretare la preţuri negociabile

Replica API 7 mai 2012 | 00:00 1164

Burlacu: Nu este normal aşa ceva; vom merge acolo să vedem ce se întâmplă

Burlacu: Nu este normal aşa ceva; vom merge acolo să vedem ce se întâmplă

De parcă nu ar fi fost de ajuns, în Constanţa se deschide un nou salon de masaj erotic, situat pe strada Ileana Cosânzeana, numărul 12, chiar lângă o spălătorie auto. Nimic ciudat, sau anormal, până aici. Numai că această afacere ascunde în spate o tranzacţie neobişnuită şi, se pare, ilegală. De ce spunem asta? Reprezentanţii barului se gândesc să-şi atragă clienţii cu ajutorul unor poliţiste şi secretare, personajele, bineînţeles, fiind fictive, ele deţinând statutul doar de barmaniţe.

Astfel, patronii localului vor să vândă clienţilor secretare şi poliţiste, la preţuri negociabile! Din câte se pare afaceriştii vor să iasă cu ceva nou pe piaţă, faţă de concurenţă. Evident, este doar un joc erotic, pus la dispoziţia clienţilor de către patronii localului situat pe strada Ileana Cosânzeana. "Bar nou, salon de masaj încorporat....vindem poliţistă, secretară, preţuri negociabile, schimburi doar de partenere", se arată într-un anunţ publicat de către aceştia pe internet. Contactată telefonic, sub anonimat, reprezentanta clubului a declarat că are nevoie de două fete, barmaniţe, care vor purta, pentru clienţii lor, ţinute unicat. "Angajăm barmaniţe care vor putea ţinute de poliţistă şi de secretară. Asta ca să atragă clienţii", a declarat reprezentanta salonului. Chiar dacă este doar o strategie folosită de conducerea bordelului pentru a-şi umple rapid buzunarele, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa susţin că nu este normal acest procedeu. Ba, mai mult, o echipă de poliţişti se va deplasa în teren. Şi, nu pentru a cumpăra vreo poliţistă sau vreo secretară, ci pentru a verifica modalitate în care reprezentanţii barului îşi desfăşoară activitatea. "Nu este normal aşa ceva. Cum adică să se folosească de ţinute de poliţie? Vom merge şi noi acolo să vedem ce se întâmplă", a declarat, pentru "Replica", comisarul şef Valentin Burlacu, şeful IPJ Constanţa.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108