REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
22.9° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Un bucureștean „a parcat ca un bou“ în curbă, pe drumul care duce spre Zoom Beach. Video

Un bucureștean „a parcat ca un bou“ în curbă, pe drumul care duce spre Zoom Beach. Video

Deria ISLEAM 22 iunie 2024 | 00:00 4522

În orașul Constanța toată lumea face ce vrea, parchează pe unde îi este comod și nu dă explicații nimănui, fiind un oraș al șmecherilor. În zona Faleză Nord din Constanța, un individ și-a lăsat mașina... pe mijlocul străzii, că doar nu mai are voie nimeni să treacă pe acolo, pe strada lui personală. Așa ceva nu este neobișnuit în orașul de la malul mării, suntem deja familiarizați cu personaje care trec străzile pe numele lor, însă acum parcă șoferul în cauză reușește să se evidențieze în turmă.

Un bucurestean „a parcat ca un bou“ in curba, pe drumul care duce spre Zoom Beach. VideoPapaya Beach, Faleză Nord, Constanța

Parcăm pe mijlocul drumului dacă așa vrea mușchiu` nostru!

Spre Papaya Beach din Faleză Nord, cartierul Constanței de lângă mare, spre marea uimire a șoferilor, o Skoda cu numere de București a reușit să îngreuneze accesul fiind parcată, efectiv, pe mijlocul drumului. Deși zona nu părea deloc aglomerată, adevărul este că, poate la ora la care a venit domnu`, n-a mai găsit loc de parcare fix în fața plajei și doar nu mergea pe jos. Este de înțeles decizia de a o parca pe șosea. Restul să se descurce!

Un bucurestean „a parcat ca un bou“ in curba, pe drumul care duce spre Zoom Beach. VideoPapaya Beach, Faleză Nord, Constanța

Șoferii se înghesuie cum pot!

Este greu să circuli liniștit într-un oraș lipsit de bun simț și spirit civic. Trecătorii, șoferi sau pietoni, au rămas uimiți de obstacolul vișiniu din fața lor, pus strategic chiar în curbă, cu vizibilitate scăzută.

Un bucurestean „a parcat ca un bou“ in curba, pe drumul care duce spre Zoom Beach. VideoPapaya Beach, Faleză Nord, Constanța

După cum spuneam, Constanța e plină de astfel de „șoferi” care nu fac nimic altceva decât să încurce traficul sau să nu respecte legea, parcând pe unde poftesc, indiferent că blochează o stradă întreagă sau piste destinate bicicliștilor. Așa au făcut și alți doi indivizi cu numere de București. Pe bulevardul Mamaia din Constanța, este parcat un bolid direct pe trotuar, pietonii se pot strecura pe lângă fără probleme, că doar sunt obișnuiți. În ceea ce privește bicicliștii, aceștia pot aștepta până autovehiculul staționat își termină treburile.

Un bucurestean „a parcat ca un bou“ in curba, pe drumul care duce spre Zoom Beach. VideoBulevardul Mamaia, Constanța

Așadar, pe străzile din Constanța mișună tot felul de bovine, iar în plin sezon estival astfel de cazuri se înmulțesc considerabil, că doar trebuie să ne lăsăm mașinile pe unde ne taie capul. Din păcate nu putem parca fix lângă mare, pe nisip.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai deficitara investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!
6
0
Asta cu bunul simt este o problema greu de rezolvat la nivel national si nu numai in privinta soferilor . Marlania a devenit ca si alte metehne urate,emblema pentru natia noastra. Cand vezi pe cineva care se comporta civilizat,deja sare in ochi, pare anormal.
9
1
DE ce ziarul nu spune ca specialul din Eforie a desfiintat orice urma de paracari din oras. In acest oras nu ai unde sa parchezi din cauza primarului si a votantilor sai. Asa ca nu dati vina pe conducatorii auto.
4
5
Bucureștean in acte, in minte tot la muls vaca e
8
1
Asta a devenit ziar de sifonari ,de articolele la care nu se permit comentarii ce ziceti de liberatea de exprimare
16
5
skoditza, opelu si bembeu - menage a troi
2
1
nu apar mesajele, nu aveti dezlegare de la consilierul zoom?
23
0
Politia Locala mai exista in Constanta??! Masinile de ridicare de la Locala??! Pare ca s-a cam dizolvat aceasta institutie.
25
4
Păcat că nu s-a gândit nimeni sa ii deseneze cu cheia ceva pe ea
13
12
Gata, consilierul care a venit cu valu, a inceput cu intimidarile? Trebuia sa specificati in titlu ca i-a blocat accesul spre hambarul lui? Apropo, parca era interzis accesul cu auto pe acolo. Sau acum s-a dat liber? Bah, tu stii cine sunt eu?
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510