REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un CARTIER întreg din MANGALIA, înghițit de NOROAIE. Video

Un CARTIER întreg din MANGALIA, înghițit de NOROAIE. Video

Replica API 24 iunie 2021 | 00:34 4634

Locuitorii unui cartier din oraşul Mangalia îşi plâng de milă în urma ploilor abundente din ultimele zile. Străzile au fost inundate, iar cetăţenilor le este destul de greu să se deplaseze, în condiţiile în care nici autoturismele nu fac faţă gropilor şi noroaielor. Oalele se sparg în capul primarului Cristian Radu, căruia cetăţenii îi reproşează că nu îşi face treaba pentru care a fost ales în funcţie.

Locuitorii din cartierul Dobrogea 1, pedepsiţi?!

Au sperat ani de zile că oraşul în care locuiesc va evolua şi se va ridica la nivelul staţiunilor turistice din afară. Suntem în anul 2021, iar cetăţenii din Mangalia încă se luptă să iasă din noroaie şi nici nu mai speră să atragă prea mulţi turişti în acestă vară din cauza haosului din oraş generat de lipsa de infrastructură. Spre exemplu, în cartierul Dobrogea 1 situaţia este dezastruoasă: nu există trotuare, străzile sunt neasfaltate şi pline de gropi, dar, spre norocul locuitorilor, există iluminat stradal.

“Locuiesc în zonă, nu am permis de conducere, am ieşit la cumpărături, dar cum taximetriştii evită zona, am fost nevoită să-mi fac curaj şi să o iau pur şi simplu prin gropile pline cu apă de ploaie. Va întreb pe voi, oameni buni, cei care locuiţi, cei care circulaţi pe aceste drumuri în maşini sau pe jos, chiar nu vă pasă? Chiar merităm să-şi bată joc de noi acest primar şi acoliţii lui? Nu se găsesc bani pentru remedierea problemelor? Oare suntem în secolul XXI sau greşesc eu şi ne aflăm în evul mediu?!” a declarat un cetăţean pentru Replica.

Mai multe lucrări au fost demarate în 2012

Amintim că în acest cartier, situat în sud-vestul municipiului, în luna aprilie a anului 2012 demarau lucrările de iluminat stradal, de alimentare cu apă potabilă şi cele de canalizare. Mai precizăm că aceasta nu este singura zonă din Mangalia care arată ca după război. Cetăţenii se plâng că aceeaşi problemă există şi în centrul municipiului. “Stradă în centrul orașului, Mihai Eminescu, în plin sezon estival. Așa-i de un an jumătate”, a mai adăugat cetăţeanul.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici in colonisti nu sta treaba mai bine, plin de gropi si santuri de la gaze plus trotuare sparte si borduri de 2 ani pe care nu le-a mai pus inapoi
7
0
Tot cartierul este asa.l, nu doar acea strada.
9
0
Voi care comentati aiurea fara a sti adevarul, va roade invidia? Gigi, probabil tu esti unul din indienii fara job, asa-i?! Si tu locuiesti in conditiile enumerate de tine, nu-i asa!
8
0
Daca in Dobrogea 1 s-au dat terenuri moca de ce nu te-ai inghesuit si tu? Stii cat e un impozit pe o vila,pe teren sau o concesiune?Atunci taci dracului din plisc!
9
1
in iunie 2019 au scos bordurile de pe strada g-ral boerescu. in iulie 2020 au pus noile borduri si asa am ramas si fara trotuare. de reabilitat strada nici vorba. mai dureaza !!!!!!!!!!
13
0
Strada Vasile Parvan, str. Dr. Motas, str. Mihai Eminescu si restul strazilor pana la faleza sunt efectiv bombardate. Au inceput reabilitarea chiar inainte de alegeri si asa au ramas.
17
2
Au vile oamenii. Au luat terenurile gratis. La moca s-au inghesuit. Acum sa astepte sa se surpe starda. Decat vila in noroi mai bine relax langa plaja.
2
17
La fel ca in Constanta...
4
1
care cartier ba?sint citeva strazi cu ceva balti.acolo locuiesc indieni si ciini,notorii pentru galagia si mizeria pe care o fac.nici unul nu munceste!
2
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218