REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un CELEBRU MEDIC dă cărțile pe FAȚĂ

Un CELEBRU MEDIC dă cărțile pe FAȚĂ

Replica API 30 august 2020 | 22:49 3532

Comandantul Spitalului ROL 2, medicul Simona Ionescu, este de părere că va creşte numărul de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus având în vedere reînceperea şcolilor, redeschiderea restaurantelor şi a cinematografelor.

"Eu cred va creşte numărul de cazuri odată cu reînceperea şcolilor, cu redeschiderea restaurantelor, a cinematografelor. Va veni sezonul rece cu virusurile de iarnă. Circulaţia acestora va fi mult mai mare şi atunci cu siguranţă vom avea mai multe cazuri", a declarat medicul militar într-un interviu publicat, vineri, pe pagina de Facebook a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

Simona Ionescu a sfătuit oamenii să poarte mască, să se spele pe mâini, să evite spaţiile aglomerate şi să păstreze distanţa fizică.

"Tabloul clinic al bolii este foarte polimorf şi oamenii vin cu manifestări respiratorii, alţii cu manifestări digestive, unii cu manifestări neurologice, alte virusuri respiratorii. Potenţialul evolutiv al acestei boli este diferit faţă de ce ştiam noi", a arătat comandantul, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu credeam sa intalnesc atata inconstienta. Prostirea oamenilor- nu generaliza - ata poate, a multora nu-''Voi de ce dracu umblati ca extraterestrii infofoliti?''- tocmai ca sa inteleaga prostii ca tine- riscul la care se expun acesti medici, care au semnat un juramant si ptr a salva prosti ca tine ,isi pun viata in primejdie chiar si prin astfel de protectii-ai idee cati medici au murit datorita inconstientei voastre?
3
2
Nu mai luati spaga cash ca va umpleti de bube la gura
3
0
adevarat prostesti a facut ca oamenii simpli si needucatii fara cultura nu musai medicala sa inoculeze in semenii lor prostia si neincredere .Asa sa procedat in tara si cu educatia, cultura,bunul simt al romanului ajungandu se in viitorul cat mai apropiat la un dezastru social! Educatia ,cei sase-sapte ani de acasa , accesul la cultura va urmarii copilul ,adultul si omul toata viata!
9
0
Pai daca numai recomandari,de spalat pe maini,spalat pe CREIER dati.Voi de ce dracu umblati ca extraterestrii infofoliti? Noi suntem imuni si protejati numai cu apa,sapun si masca. Oamenii mor de boli cronice netratati, de cancere,de inima etc. Nestaui de bani.Sa va ia mintile banii.Cand o sa intrati in mormant o sa va luati banii cu voi,hienelor.
8
2
Pt ca nu mai sunt locuri d-aia si la Medgidia sunt trimise cazurile mai usoare
10
3
Ptr ca exista la Bucuresti
2
3
Dc oameni din c.ta sun trimisi la medgidia cu covid daca exista acest spital??
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367