REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un Centru de Excelență-Carmen Silva-pentru servicii educaționale, culturale și recreative integrate în Eforie Sud

Un Centru de Excelență-Carmen Silva-pentru servicii educaționale, culturale și recreative integrate în Eforie Sud

Replica API 15 august 2018 | 03:15 397

În orașul Eforie se va crea un CENTRU DE EXCELENȚĂ, destinat petrecerii timpului liber, reducerea abandonului școlar și reducerii ecluziunii socio-spațiale sau sociale a locuitorilor.

Sursa foto: observator

Se pune accent pe îmbunătățirea educației, din acest motiv, în cadrul centrului o să existe o bibliotecă media, iar pentru că sportul trebuie să fie nelipsit, în incită se dorește amplasarea a două terenuri de squash, dar se pot practica și alte sporturi.

Spații pentru workshopuri sau brainstorming, o noutate ce are rolul de a dezvolta interesul pentru educație dar și recreere.

Pentru ca centrul să reprezinte o locație perfectă pentru petrecerea timpului liber, s-a pus problema infrastructurii din zonă, astfel că, principalele probleme întâmpinate de rețeaua de străzi, precum și calitatea slabă acestora, sistemul deficitar de marcare stradală, vor avea o rezolvare.

Se vor moderniza opt străzi și lărgiri de străzi din Stațiunea Eforie Nord, lipsa infrastructurii resimțindu-se mai ales în plin sezon estival.

Proiectul va contribui la creșterea gradului de atractivitate a orașului Eforie, prin îmbunătățirea condițiilor de circulație auto dar și pietonală.

Din ansamblul construcției face parte centrala termică cu regim de înălțime demisol și un corp separate, regim de înalțime parter și etaj.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218