REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un cetățean albanez, depistat la frontiera cu Bulgaria

Un cetățean albanez, depistat la frontiera cu Bulgaria

Replica API 28 august 2018 | 01:33 294

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov – judeţul Constanţa au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean albanez care a încercat să intre ilegal în România, din R. Bulgaria, cu scopul de a ajunge în Italia. Persoana în cauză a fost predată autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov – Garda de Coastă au observat, în vegetaţia din zona trecerii cu bacul din localitatea Ostrov, o persoană de sex masculin.

La vederea poliţiştilor de frontieră, bărbatul a ieşi din vegetaţie şi a luat-o la fugă spre pădurea adiacentă zonei de îmbarcare, în direcţia localităţii Ostrov.

În scurt timp, polițiștii de frontieră constănţeni, împreună cu lucrători din cadrul Sectorului P.F. Călărași, au reținut bărbatul şi l-au dus la sediul S.P.F. Ostrov pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că cel în cauză este un cetățean albanez, în vârstă de 27 de ani. Acesta a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera în România deoarece dorea să ajungă în Italia şi nu avea documentele necesare care să îi permită acest lucru. În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetăţeanul albanez fiind predat autorităţilor bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A venit la neamuri, la Gugiulacu.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367