REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un ciorditor din Constanţa se autodenunţă în timp ce râde de "colega" din Jaful Secolului

Un ciorditor din Constanţa se autodenunţă în timp ce râde de "colega" din Jaful Secolului

Replica API 28 ianuarie 2013 | 00:00 150

"Unikat şi bazat", îşi bagă şi tovarăşii în belea

"Unikat şi bazat", îşi bagă şi tovarăşii în belea

Unul din tulcenii arestaţi în Jaful Secolului face, fără să vrea, victime colaterale în Constanţa. Nu vorbim despre vreun complice neştiut, ci de un puradel care, invidios, probabil, pe faima lui Mihai Alexandru Bitu, s-a apucat să-şi bată joc de el prin comentarii postate pe contul acestuia de pe o reţea de socializare. "Ceai facut bitule teai dus la parnaie:)))", îşi începe aventura agramată constănţeanul nostru, cu nume de scenă Edu Gândac, printr-un prim mesaj postat la o poză a tulceanului Bitu, din Jaful Secolului. Prietenii tulceanului sar imediat în apărarea acestuia, motiv pentru Gândac să se dezlănţuie: "Mancameai. P..a de lake asta lua capace de la mne" şi alte imprecaţii la fel de intelectuale şi bine articulate gramatical. Iar cei curioşi să afle cine e insecta care aplica "capace" cu atâta dezinvoltură unui ditamai hoţ din Jaful Secolului pot înţelege şi de unde vine invidia "profesională" a Gândacului: puradelul este, la rândul său, ciorditor de profesie.

Constănţean de origine şi semianalfabet de profesie, contestatarul tulceanului Bitu se laudă pe contul personal de pe reţeaua de socializare cu furăciunile sale, chiar dacă mai are de halit multe stoluri de lebede până să atingă ştacheta de 300 de milioane de euro, ridicată de tânărul arestat pentru furtul tablourilor de la Muzeul Kunsthal, din Rotterdam. Până atunci, constănţeanul Edu Gândac se autodenunţă cu seninătate, povestind cum a furat un iPhone de la un francez. Mândru nevoie mare, acest Einstein al infractorilor a postat pe 15 ianuarie a.c. un instantaneu cu displayul unui telefon, pe care se observă şi mesajul "Niciun un SIM", spre amuzamentul unui amic al puradelului. Vexat în orgoliul personal, Gândac simte nevoia să aducă lămuririle de rigoare: "Da varule ca cand lam ars pe ala din franta de el.. Imi cere cartela lu ala ca era la abonament =)))))))". Fără doar şi poate, constănţeanul care se laudă că-l altoia pe tulceanul din Jaful Secolului este şi un maestru al diversiunilor, ca să nu mai vorbim de parcul său auto de-a dreptul impresionant. Cel ce se recomandă a fi "un băiat unikat şi bazat" se pozează cu orice maşină de fiţe oprită prin Constanţa, mai trage câte un joint prin cluburi, dar nu are emoţii că i-ar da cineva de urmă. Să recunoaştem, e de-a dreptul imposibil să identifici un Gândac care se laudă că a studiat "Şcoala vieţii" în Ulm- Germania, dar şi la Paris Saint Germain, lucrează la Saint Tropez şi locuieşte în Ciudad de Mexico, după cum se prezintă pe acelaşi cont personal pe care povestea cum e cu telefonul furat din Franţa. Şi dacă tot are atâtea de spus, puradelul oferă şi prietenilor săi ocazia nesperată a autodenunţului: un amic din regnul Gândacului, care se prezintă sub numele de Kotake Interlopu, din Constanţa, postează şi el o poză şucară, să moară duşmanii de invidie. O poză în care se văd câteva sute de milioane de lei vechi, proveniţi de la Banca Românească şi ProCredit Bank, cu o explicaţie sugestivă: "Am Dat Un Pont Mick:X:))".

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102