REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un CLAN din MEDGIDIA, implicat în TRAFIC de DROGURI

Un CLAN din MEDGIDIA, implicat în TRAFIC de DROGURI

Replica API 9 ianuarie 2021 | 00:07 10909

Mai multe persoane au fost condamnate pentru săvârșirea infracţiunii de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Este vorba despre mai mulți membri ai familiei Jurj, din Medgidia, care ar locui în zona de nord.

O familie numeroasă, Jurj, din Medgidia, a fost implicată, în trecut, în mai multe evenimente care s-au încheiat într-un mod bizar. Spre exemplu, în 2015, un minor, Denis Erwin Dacian Jurj, de un an şi şapte luni, era dat dispărut. Forțele de ordine s-au mobilizat, l-au căutat toată noaptea, dar fără rezultat. A doua zi a fost găsit de o femeie, pe câmp. Chiar dacă toată noaptea plouase, copilul avea hainele uscate. Tot în 2015, o fată de 16 ani, tot din aceeași familie, fusese dată dispărută. Apoi a fost elucidat misterul, minora plecând în străinătate cu iubitul ei din Mircea Vodă.

Trafic de stupefiante

Pe 19.06.2020, la Tribunalul Constanța a fost înregistrat un dosar cu obiectul ”constituirea unui grup infracţional organizat”, inculpați fiind: Jurj Constantin, Jurj David Emanuel, Jurj Paula Gianina, Oancea Cosmina Elena (dată și ea dispărută, în 2015; este din Caraş-Severin, stabilită fără forme legale în Medgidia), Marin Carmen Roxana, Nicolaie Mircea Mihai, Iomer Emrah, Jurj Anamaria Rahela, Manole Valentin Răzvan și Iaşar Emuran. Pe 8 ianuarie 2021, Constantin Jurj a fost condamnat la 4 ani de închisoare în regim de detenție, iar ceilalți s-au ales cu măsuri cu suspendare sau cu măsuri educative neprivative de libertate constând în asistare zilnică, având în vedere că mulți sunt minori. Precizăm că este vorba de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive în formă continuată. Decizia nu este definitivă și, cel mai probabil, urmează să se judece apelul.

Citește și:

Caz dubios la Medgidia! Un copil a fost găsit după o noapte de căutări cu hainele uscate chiar dacă a plouat ore în şir

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ASTIA SUNT VOTANTII LU VRABIE SI TOVARASII LUI
0
1
Bine ca nu le au cerut si scuze organele balnde si miloase ale statului. La anu vor trece iar la fapte ca e legea excelenta.
0
0
bine ca dati in animale dar aceste animale cu doua picioare sunt mult mai rai animalul se uita la tine si asteapta un colt de paine si se apara daca il ataci dar aceste animale nu stiu decat sa iti dea in cap dar in lumea a treia toate animalele sunt libere ca in jungla
6
1
Puneti mitraliera pa ei da golani !Ajunge cu golaneala in Romania! Ca la rusi ,mama mama !
31
0
fortata sa cultive...santuri si sa planteze...piatra sparta de ei, cativa anisori acolo!
19
1
Fetze ideale de kocalari !
16
1
Ce frumusei sunt astia din poza...scumpi foc
17
1
sunt cei din poza...
19
1
Cu cazmale cu sape cu ce-o fi cu ssiprey d'ala s-arunca la ochi
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614