REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un club sportiv pentru toţi la Medgidia

Un club sportiv pentru toţi la Medgidia

Replica API 23 martie 2017 | 23:09 699

În ședința de joi, 23 martie a.c. a Consiliului Local Medgidia, pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea înființării Clubului Sportiv „Medgidia”. Inițiatorul proiectului este primarul Valentin Vrabie.

Clubul va fi organizat pe 18 secţii: fotbal, arte marțiale, arte marțiale de contact, judo, handbal, rugby, ciclism, baschet, șah, lupte, gimnastică, gimnastică ritmică, scrimă, fotbal – tenis, dans sportiv, sportul pentru persoane cu nevoi speciale, sportul pentru toți, tenis de camp. Acesta va face parte din Complexul Sportiv Iftimie Ilisei Medgidia. Este finanţat din alocații de la bugetul de stat,, subvenții de la bugetul local, din venituri extrabugetare și fonduri din alte surse, în condiţiile legii. Complexul va sprijini totodată şi sportul pentru toţi si sportul pentru persoane cu nevoi speciale în vederea menţinerii sănătăţii, recreerii şi socializării cetăţenilor. Sportul pentru toţi si sportul pentru persoane cu handicap va fi realizat printr-un complex de activităţi bazate pe practicarea liberă a exerciţiului fizic într-un mediu curat şi sigur, individual sau în grup, organizat ori independent. Remunerarea sportivilor se va efectua pe baza contractelor de prestări servicii încheiate prin negociere directă cu sportivii şi antrenorii, pe baza autorizaţiei de liber profesionist obţinută în condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare, de către fiecare sportiv şi antrenor. Pentru rezultate deosebite sau pentru recunoaşterea contribuţiei la dezvoltarea sportului, clubul poate recompensa sportivii, tehnicienii, antrenorii, instructorii şi pe ceilalţi membri ai clubului, acordând distincţii, trofee, diplome, cupe sau plachete. Consiliul Director hotărăşte, în funcţie de rezultate şi de aportul personal, în limita bugetului clubului, acordarea de premii, prime sau alte recompense în bani sau obiecte, conform prevederilor legale in vigoare.

Sursele de finanţare vor proveni din: subvenţii de la bugetul local; venituri din activităţi economice realizate în legătură directă cu scopul şi obiectivele stabilite; sume obţinute din transferul sportivilor; cotizaţii, taxe, vize şi penalităţi sportive şi contribuţii băneşti sau în natură ale simpatizanţilor; venituri din sponsorizări şi donaţii; venituri obţinute din reclamă şi publicitate; dobânzile şi dividentele obţinute din plasarea disponibilităţilor realizate din asemenea venituri; venituri pentru care se datorează impozite pe spectacole; venituri obţinute din valorificarea bunurilor aflate în patrimoniul clubului; indemnizaţii obţinute din participarea la competiţiile şi demonstraţiile sportive; sume rămase din exerciţiul financiar precedent; alte venituri obţinute în condiţiile legii.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau si eu sa ma dau la arte martiale
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218