REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un complex turistic din Delta Dunării, mai întins decât principatul Monaco, pus în vânzare pentru 3 milioane de euro!

Un complex turistic din Delta Dunării, mai întins decât principatul Monaco, pus în vânzare pentru 3 milioane de euro!

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:27 1417

Un complex turistic de patru stele, amplasat în Delta Dunării, în apropierea lacului Razelm, într-o zonă despre care pasionații de pescuit spn că se prind știuci de peste un metru, a fost scos la vânzare. Prețul de plecare este de 3 milioane de euro, dar se estimează că prețul de achiziție va fi între 5 – 6 milioane de euro. Complexul turistic „Holbina Trei Bibani” a fost pus în vânzare prin intermediul Artmark Historical Estate.

Sursă foto: Artmark Historical Estate

Având o suprafață de aproximativ șase ori mai mare decât principatul Monaco, adică mai bine de 1.200 de hectare, complexul turistic deținut de SC Holbina Trei Bibani, cu sediul social în București, Calea Dorobanților, nr 239, este descris ca fiind „Raiul pe Pământ” și reprezentând drept una dintre cele mai spectaculoase proprietăți de pe piața hotelieră.

Sursă foto: Artmark Historical Estate

Complexul luxos, care cuprinde 13 clădiri, cu o suprafață desfășurată totală de 2.796 de mp, întinse pe un teren de aproape 1,8 hectare, compun nucleul unui resort al cărui domeniu depășește în întindere state înscrise în atlasele geografice ale mapamondului, a fost realizat în inima sălbăticiei și a fost gândit să asigure intimitate vizitatorilor. Are o capacitate totală de cazare de numai 58 de locuri și dispune de un restaurant de patru stele care poate acomoda 60 de clienți. La acestea se adaugă 6 rulote elegante, complet dotate și utilate, care pot găzdui încă 20 de turiști. Personalul care deservește proprietatea are propriile spații de locuit, dar și o cantină special dedicată. Două pavilioane destinate organizării de evenimente, piscine, jacuzzi, debarcadere și chiar un heliport sunt alte câteva elemente care se înscriu în zestrea imobiliară a Holbinei. În plus, cele 1.270 de hectare de luciu de apă sunt amenajate cu ajutorul unor canale interioare ce însumează o suprafață construită de 129.154 de mp, proprietatea fiind delimitată de diguri cu o lungime totală de 13 kilometri. Iar digurile au o funcție dublă. Îngrădesc perimetrul, dar sunt amenajate totodată ca o uriașă pistă pentru bicicliști.

„Și dacă orice biker se poate declara mulțumit de ceea ce găsește aici, cu adevărat fericiți sunt pasionații de pescuit. Holbina Trei Bibani este paradisul pescarilor, o zonă desemnată de numeroși bloggeri de profil drept cel mai bun loc de prins știucă din Europa. Nu întâmplător Holbina este locul în care s-a desfășurat ani de-a rândul competiția internațională “Cupa Mondială de Știucă” iar capturile de peste un metru nu sunt tocmai o raritate”, au arătat reprezentanții agenției imobiliare.

Sursă foto: Artmark Historical Estate

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cind Delta este proprietate particulara? Sau poate nu am inteles.Se vind cladirile, dar terenul al cui e?
8
0
Sa vedem cine o ia ca e o pleasca .bani de teren arabil.
8
0
aici sunt banii dumneavoastra! Furati!
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218