REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
25.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un consilier local din Constanța a ARS din temelii un magazin pentru că-i fura clienții! Primarul se TEME pentru viața sa

Un consilier local din Constanța a ARS din temelii un magazin pentru că-i fura clienții! Primarul se TEME pentru viața sa

Replica API 5 iunie 2018 | 00:06 1257

Pare incredibil, dar se întâmplă la Constanța! O femeie din Ion Corvin, respectiv Florina Nedea, care este consilier local și care a candidat pentru postul de primar, a recurs la un gest de neconceput. A 'tocmit' doi tineri și le-a cerut să dea foc magazinului amplasat vizavi de al său, pe motiv că... avea mai mulți clienți. Marcela Rădulescu, primarul comunei, a declarat, pentru ”Replica” de Constanţa, că se teme întrucât ea era următoarea pe listă: ”A spus că-mi dă și mie foc.... Au declarat cei doi, eram pe listă!”

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de distrugere prin incendiere, polițiștii din cadrul postului de Poliție Ion Corvin, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța și polițiștii orașului Băneasca, au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, din județul Constanța, bănuite de comiterea faptei. Mai exact, la data de 24 mai a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, Florina Nedea, ar fi instigat la distrugere prin incendiere a unei societăți comerciale (magazin) din localitatea Ion Corvin (satul Viile), doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani.

Potrivit primarului din localitate, Marcela Rădulescu, suspecta ar fi recurs la un asemenea gest întrucât și ea are magazin, amplasat vizavi, și era nervoasă întrucât îi 'fura' clienții. Spațiul comercial s-a făcum scrum, arzând în totalitate, la fel și o dependință din apropiere.

În plus, primarul a mai spus că se teme și pentru viața sa: ”Ea avea magazinul vizavi și faptul că oamenii cumpărau mai mult de acolo, a recurs la așa ceva. Da, numai un om nebun poate să facă așa ceva. Ea este consilier local și mai vrea să fie și primar. Am înțeles că voia să-mi dea și mie foc pentru că, din cauza mea, nu este ea primar. Așa au declarat cei doi tineri, că pe lista lor eram și eu. Mă tem pentru viața mea, recunosc. Susțin în continuare că numai un nebun poate recurge la așa ceva…”, a declarat, pentru ”Replica”, Marcela Rădulescu.

La data de 4 iunie a.c., polițiștii constănțeni au reținut persoanele în cauză pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 5 iunie a.c. au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul Marcela Radulescu este un Om de Onoare....pentru functia care o ocupa este fff bine pregatita....eu stiu ce vorbesc....daca am fi toti oameni determinati ca domnia sa ,Romania ar fi fff bogata.....a avut in urma cu fff multi ani un mandat finalizat cu multe proiecte ....a urmat Nedea Dumitru primar in timpul caruia munca dnei Radulescu a ruinat-o....Dna Radulescu lasase o Comuna bogata .....acum Dna Primar Radulescu recladeste Comuna incercind mai mult singura sa finalizeze proiectele sale....oamenii daca vor dezvoltarea Comunei ar trebui sa_si sprijine Primarul ....sa-l sustina....
1
0
Nebunii stiu sa -si ascunda nebunia! Asta este specialitatea ei- piromania!! Barbat-su mic copil!!
1
0
E curios ce cauta primarita in acest joc? Nu cumva cine se scuza se acuza?Dupa mine e cusuta cu ata alba.Nu cumva i-a invatat pe vinovati sa scape de puscarie sa spuna ca au fost pusi si in felul acesta scapa primarita de un adversar la urmatoarele alegeri? Cred ca s-a cam grabit arestarea, ar trebui analizat si acest aspect.Prea s-a grabit cu declaratii ca ii este frica de viata ei.
2
4
Marcela o analfabeta !
7
10
ciorile dau foc la cuiburi.
10
0
mai este unul la baneasa leo este var cu dna florina
7
4
Cel care a comentat legat de poza si rade de gravitatea celor intamplate se vede clar ca si-a cacat si creierul...
7
3
zici ca a luat foc city! hahalerelor
7
9
machidoni da-i dreacu...
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510