REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un CONSILIER local PSD a INTRAT în CĂLDURI

Un CONSILIER local PSD a INTRAT în CĂLDURI

Replica API 30 iunie 2020 | 00:09 8037

Iulian Brânză, consilier local PSD aflat la cel de-al treilea mandat, nu se poate lăuda cu cine știe ce activitate în ultimii ani, după ce a fost ales să reprezinte interesele cetățenilor din Cumpăna.

Mai precis, consilierul local nu are niciun proiect depus, însă la capitolul internet, Iulian Brânză stă bine. Este un utilizator extrem de activ, însă cu postări sexiste, asta în condițiile în care s-a declarat un susținător al familiei tradiționale.

Cu toate că primăria Cumpăna dispune de un site destul de bine pus la punct în comparație cu alte primării din județ, în ceea ce privește activitatea consilierilor locali nu poate fi accesată nicio informație.

Contactată pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu această neregulă, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, ne-a precizat că nu putem găsi nicio informație despre activitatea unor consilieri locali atât timp cât aceștia nu au activitate.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum a avut contracte cu primaria? Cu ce firma? Da si tu niste detalii sa se bucure si cei care vor sa nu ii mai vada pe astia consilieri in vecii vecilor.
2
0
astia oricum sunt mereu in calduri
4
0
Are un nume care spune tot: creier de branza, branza la gura...un mare fan branza. Oare ce cauta la Cumpana? Este modelul lui Fagadau...oameni de branza, care nu pot produce decat...branza! Ciobani de cariera...PSD local...mai votati branza? Haideti sa ne gandim mai sus...poate un cascaval...
8
1
O PANARAMA DE OM, dupa cum toti il cunosc.
13
0
Au ajuns tiganii pesti din Pakistan sa ne conduca. Rusine PSD
14
3
Baiatul asta,este mozaicar-faiantar la baza!Nu-i poti cere prea mult!
17
1
toti tiganii consilieri pesede,cum altfel?
20
3
O mizerie de oameni.Astia fac legea in zona de aproape 30 de ani....Bleah! Bine ca si-au recapatat "demnitatea" ,el si stapana lui de la Primaria Cumpana cu o pensie nesimtita de primar.Eu dau sa-mi pazesc buzunarele daca ma intalnesc cu asta in autobuz.
25
1
cautati mai atent ,omu asta chiar a avut activitate . vezi contractele cu primaria ,unde el a fost ,,suptcontractor " si nu sunt putine !
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369