REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un constănţean a fost la un pas de a rămâne fără acte şi bani! Acesta a trimis o scrisoare către poliţişti

Un constănţean a fost la un pas de a rămâne fără acte şi bani! Acesta a trimis o scrisoare către poliţişti

Replica API 1 iunie 2016 | 00:38 254

Mulţumiri

Mulţumiri

Un constănţean a fost la un pas de a rămâne fără bani şi acte, după ce a trecut printr-o experienţă neplăcută la Focşani. Din fericire, acesta a cerut ajutorul oamenilor legii şi problema a fost rezolvată. Ulterior, Viorel Vatamaniuc, care locuieşte în cartierul Faleză Nord din municipiul Constanţa, a trimis o scrisoare către Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi.

“Subsemnatul Vatamaniuc Viorel, cu domiciliul în Constanţa, strada Pescarilor nr. 22, pensionar, vă fac cunoscute următoarele: în ziua de 7 mai m-am deplasat la Focşani cu trenul, prin Bucureşti. De la Bucureşti am plecat la orele 12.00 cu R. Bucureşti – Iaşi. Când am coborât din maşină la hotelul din Focşani mi-am dat seama că am uitat borseta cu acte şi bani în tren. Am plecat urgent cu maşina la gara din Mărăşeşti cu intenţia de a prinde trenul, numai că acolo am aflat că Rapidul are o altă rută, prin Tecuci. Am apelat la agentul de poliţie din gara Mărăşeşti, ( al cărui nume nu îl reţin, dar îl voi afla), care a fost foarte amabil şi a telefonat colegului său din gara Tecuci. Am avut noroc. Trenul nu trecuse, iar domnul agent şef Slavu Ionel a găsit borseta. Aşa cum obişnuim noi, am vrut să-i ofer domnului Slavu Ionel o sumă de bani, dar cu mult tact şi multă diplomaţie m-a refuzat categoric. Nici acum nu-mi vine să cred că sunt cadre militare atât de corecte şi atât de amabile. Cu greu am obţinut adresa dumneavoastră pentru a vă scrie aceste rânduri. Vă felicit din inimă că aveţi în subordine cadre militare atât de corecte şi cu atât de frumoase trăsături de caracter”, este scrisoare constănţeanului către Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367