REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un constănțean a ocupat ABUZIV un loc de joacă: și-a adus până și chiuvetă!

Un constănțean a ocupat ABUZIV un loc de joacă: și-a adus până și chiuvetă!

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:49 421

Un constănțean a confundat locul de joacă de pe strada Dionisie cel Mic cu propria sa curte. Omul, care locuiește în zonă, și-a improvizat un adăpost chiar pe locul de joacă unde urmau să înceapă lucrările de reabilitare. A adus o chiuvetă, scaune, unelte. Locatarii blocurilor din zonă nu au fost deranjați de magazia improvizată, pentru că, spun ei, bărbatul era gospodar și făcea curățenie în cartier.

În momentul în care echipele municipalității au vrut să demareze lucrările, s-au lovit de refuzul omului de a elibera adăpostul improvizat. A fost solicitat un echipaj al Poliției Locale. Nu a fost însă nevoie de intervenția oamenilor legii. Agenții i-au asistat doar pe angajații firmei de salubrizare când au igienizat zona. Lucrările de reabilitare și modernizare a locului de joacă de pe strada Dionisie cel Mic se vor desfășura conform planificării. Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii orașului să sesizeze orice comportament antisocial la numărul de WhatsApp al Direcției Generale Poliția Locală – 0799606142.

L.I.

sursa foto: Primăria Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa apelezi la politia locala? Ei sunt platiti sa isi faca treaba nu sa frece pisoiu acasa
0
1
Locul de joaca pentru copii din parcul garii a fost facut sub niste arbori unde noaptea se odihnesc ciorile care se gainateaza pe leagane, tobogane, balansoare, etc. E bine domn primar?
2
0
bla bla bla si cand chemi politia locala , daca vine 80 la suta din cazuri nu vin . politia locala sta la panda unde se papa bani , parcari pe la scoli cand parintii isi iau copiii unde se ciuguleste bine acolo merge politia locala trebuie sa ii aduca bani lu facacau nu?
2
1
Asa confratilor. Daca voi aveti patut si caldurica la cacat cu altii. Bai si animalele se ajuta intre ele dar nu voi. Voi chemati politia lu cacat
2
1
Asta e Claudiu Palaz? Aa scuze..a spus loc de joaca, nu strada
3
1
Rugam Politia Locala sa se ocupe si de autovehicolul verde abandonat pe trotuar de luni de zile, la intersectia str.Izvor cu str.Soveja.
4
0
Si locali nu pot sa ii explice omului ca ceace face este ilegal, sa il puna sa isi adune carabalacul si sa plece de acolo pentru ca altfel ii aduna ei gunoiul dar ii da si o amenda grasa.
4
1
Dar pe locul de joaca vis a vis de liceul Tomis nesimtii au betonat o parte din parc.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218