REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un constănţean BEAT, la volanul unui BMW cu numere de Bulgaria! A lovit două persoane, s-a răsturnat, după care A FUGIT!

Un constănţean BEAT, la volanul unui BMW cu numere de Bulgaria! A lovit două persoane, s-a răsturnat, după care A FUGIT!

Replica API 31 ianuarie 2017 | 00:00 497

Apucături de recidivist DROGAT

Apucături de recidivist DROGAT

Nu mai suntem în siguranţă pe stradă, asta e clar! Horia Ştefan Galiş, care locuieşte în Tomis Nord, pe strada Cişmelei, a semănat haos pe străzile din Topraisar! Acesta s-a urcat băut la volanul unui BMW cu numere de Bulgaria, a lovit două persoane, după care a intrat cu maşina într-un morman de zăpadă şi s-a răsturnat. Apoi a fugit de la faţa locului. De precizat este faptul că individul a mai fost condamnat de două ori, pentru furt şi tâlhărie.

Horia Ştefan Galiş a fost arestat pentru 30 de zile de către Judecătoria Mangalia, la data de 28.01.2017: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. În baza art.226 alin.(1) Cod procedură penală rap. la art.223 alin.(2) Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Galiş Horia Ştefan, pe o durată de 30 de zile, de la data de 28.01.2017 până la data de 26.02.2017, inclusiv”, potrivit minutei judecătoreşti. Individul locuieşte în municipiul Constanţa, pe strada Cişmelei.

Pe 26 ianuarie, în jurul orei 18.36, s-a urcat băut la volanul unui autoturism marca BMW 525 cu numere de Bulgaria şi a condus în localitatea Topraisar, pe şoseaua Naţională, dinspre Negru Vodă către Constanţa. La un moment dat a lovit două persoane, un bărbat de 62 de ani, şi o femeie, de 60. A pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a lovit de un morman de zăpadă, apoi s-a răsturnat. A ieşit repede din vehicul şi a fugit, lăsând în urmă un pasager în vârstă de 25 de ani, rănit şi el. La faţa locului au ajuns cadrele medicale ale Ambulanţei, care au transportat cele 3 victime la spital.

Oamenii legii au şi declanşat cercetările, în jurul orei 20.00 depistându-l pe suspect. La acea oră încă era băut. A fost reţinut şi propus spre arestare, pe numele lui fiind eliberat mandat pentru 30 de zile. De precizat este faptul că Horia Ştefan Galiş a fost condamnat de 2 ori, pentru furt şi tâlhărie. Spre exemplu, în noiembrie 2014 a primit 2 ani cu suspendare pentru tâlhărie şi, în decembrie 2013, a fost condamnat pentru furt.

Mai exact, în iulie 2013, Galiş a încercat să fure dintr-un magazin din Topraisar, iar când a fost prins de angajaţi a devenit violent. A agresat inclusiv un poliţist, care a încercat să-l imobilizeze. La acea vreme se vorbea că individul era sub inflenţa băuturilor alcoolice şi nu era exclusă nici varianta că se droga întucât avea mai mereu un comportament ciudat, dar şi înţepături pe mâini.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Drogatilor la puscarie cu voi.
0
0
iar prostan cu cazan cunumere de Bulgaria face accident????
0
0
Pai faratai naibi de zdremtele naibi si curv.ele drq sa fiti voi luavar drq sa vaia pe voi si pe neamu vostru de cur.ve ,pisa.mas pe masina ta de cac.at luata de la second hand plus sau bagat si toate curv.ele posibile in saraca masina mancavas coliva de porsti drq si pi.zd.ele drq . Si mai esti si la pu.la in tari straine
0
0
futu va in gura cu cazanele voastre bulgaresti ..aia cu baniii noi cu belele..cap de rroman
4
0
Toti cocalarii au rablele de bmw-uri inmatriculate in bulgaria.Cumpara dracu' un logan nou ,nu toate jafurile vechi de 20 de ani.
6
4
Sotul meu i-a dat masina in grija pt a o tine la el in garaj deoarece noi am plecat din tara! ulterior acesta a dorit sa o cumpere, dar masina nu era achitata ceea ce pt mine inseamna ca nu era a lui! E problema lui ca s-a urcat baut la volan dar e si problema noastra ca a facut-o varza ea fiind neachitata! Vedeti cum vorbiti fara sa stiti?
2
10
si sotul tau monica de ce i-a dat masina drogatului daca era in stare de ebrietate??mai rau va trebuie,asa oameni asa masini
7
2
In primul rand toti cei care au facut afirmatii nefondate sunt ei niste mizerii nu cei care isi inmatriculeaza masinile pe Bg, in articol nu scrie ca masina era a soferului! Masina era a sotului meu care a inmatriculat masina de pe Belgia pe Bulgaria, motivul cred ca il stiti deja, si nu era nicio rabla de masina, au fost zeci de milioane bagate de la a la z in masina aia, care nu era proprietatea celui care a facut accidentul!
0
10
puscarie pe viata
10
2
Inteligentilor b are nicio legatura masina de bulgaria sau de romania..masina era a mea nici rabla nu era..au fost investiti multi bani in ea doar ca in perioada cand a fost adusa din belgia ma costa peste 900 de euro sa o inmatriculez ..masina a fost in perfecta stare si nu are nicio legatura cu accidentul..pana la urma nu merge singura ci este condusa de cineva.. si faza cu drogurile si intepaturile sunt false total Horia e prieten din copilarie cu mine si il cunosc ..numai iudecati aiurea.. nu cred ca e cineva aici care sa nu fi facut cate o ilegalitate macar odata in viata. Nu l sustin e g
1
11
Domnilor multi etateni mai ales cei de la sudul tarii si-au luat masini din Bulgaria pentru ca statul Roman a pus taxele pe care le stiti ,va garantez ca multi mai multi din categoria celor certati cu legea conduc masini Romanesti,dar este o campanie a presei sa denigreze pe oricine care are numere la auto din alta tara europeana mai ales din Bulgaria,si va manipuleaza in acest fel,infrctori vor fi mereu indiferent de numarul masinii pe care o conduce,din Februarie o sa se reglementeze si acest lucru sa vedem atunci ce o sa mai inventeze presa,probabil cei cu masini rosii sunt cei mai agresivi
3
7
Masina are nr de Bulgaria ,,Dar Prostu de la volan este din Constata si are capu plin cu tarate..Masina o conduce prostovanu ,
4
6
pai are draga nimeni asta de mai jos ca imbecilul care conduce numere de bulgaria stie ca va fi gasit mai greu sau deloc si asta vor defapt sa faca figuri far sa fie taxati .niste tzarani infecti care au dat 200 euro pe un jaf de bemveu bulgaresc
11
3
ce treaba are numerele de bulgaria cu alcolistii si drogatii???
2
12
Toate mizeriile au masini cu numere de Biulgaria
10
1
Pai sa il mai lase liber....legi de kkt la noi!!!
11
1
Mihai, esti mai prost decat prevede legea, nu esti in masura sa injuri pe toata lumea de moti
1
6
In spatele oricarui teribilist sta o rabla din Bulgaria
17
2
In spatele oricarui infractor sta un politist care il apara.
13
0
ma ca s-a scos taxa da inmatriculare, ca daca nu era taxa asta probabil avea masina inscrisa si il gasea
18
2
idiot recidivist. puscaria e blanda pentru rahatul asta. ar trebui reintrodusa biciuirea in public, poate asa le trece unora cheful de teribilism si pungasii
27
1
morti lor la toti cu BG , astia trebe sa mai dea un test dk are numere de BG . TEST DE PROSTI si DROGATI .
25
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108