REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un constănţean care hrăneşte porumbei şi-a EXASPERAT vecinii de bloc!

Un constănţean care hrăneşte porumbei şi-a EXASPERAT vecinii de bloc!

Replica API 13 februarie 2017 | 07:56 2946

Sesizări peste sesizări

Sesizări peste sesizări

Fapta bună a unui constănţean este dur criticată de vecinii de bloc! Asta după ce bărbatul a creat un suport pentru a hrăni sutele de păsări ce tranzitează zona. Însă, mizeria lăsată în urmă de vieţuitoare îi scoate din sărite pe ceilalţi locatari. Deşi au existat nenumărate sesizări făcute de către asociaţia de proprietari, situaţia este neschimbată.

Caz incredibil pe strada Cişmelei din Constanţa! Locatarii blocului B5 au ajuns la capătul răbdării din cauza unui vecin care hrăneşte porumbeii, aceastea lăsând în urmă o mizerie de nedescris. Locatarul domiciliat în strada Cişmelei nr. 16, Bl. B 5 Sc. C, Ap. 33, în mod repetat dă de mâncare la balcon, pe un suport improvizat, porumbeilor sălbatici. Prin urmare, faţada blocului este murdară de dejecţiile porumbeilor şi nu numai.

Degeaba plătim serviciile de curăţenie din faţa blocului. Acesta a primit mai multe sesizări din partea asociaţiei de proprietari, dar continuă aceeaşi practică”, a precizat constănţeanul revoltat. Cât despre posibilitatea ca individul să fie sancţionat, slabe şanse. Totuşi, zgomotele şi reziduurile provenite de la astfel de acţiuni sunt considerate ca fiind perturbatoare condiţiilor de convieţuire în comun.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am si eu un vecin cate la fel procedeaza dar nu nunai cu porumbeii cu si cu pisicile si cainii maidanezi. Am ajuns sa fiu atent pe unde calc ca nu cumva din neatentie sa imi lipesc ceva pe talpa pantofului sau masina o parchez mai nou in fata blocului caci se urca pisicile pe capota, se incalzesc si ele saracele si poate fara sa vrea mai scot si gherutele putin asa de antrenament si aderenta impotriva lacului de pe vopsea . O fi bine, o fi rau ...
1
1
Daca tot iubiti atat animalele si pasarile atunci luatile in casa sau lasati animalele si pasarile sa traiasca in orad si oamene sa plece pe campii. Dar chiar ati inebunit. Orasul reprezinta civilizatie iar civilizatia reprezinta sa ti traiesti viatza si placerile fara a deranja pe celalalt mai ales la traiul in comun. Bagati va mi tile in cap si nu mai exagerati cu animalele ca nu v ati pierdut mintile. Sper
0
3
traieste si el din mila porumbeilor, mai o ciulama, mai o fripturica o ciorbita si gata toti gramada pe el; daca vre-ti sa stiti este ecologist si la primavara va scoate pe toti la munca patriotica !
1
3
va dati seama cum pute la Venetia unde 1 milion de porumbei se kka ? mirosul de cotet de la avicola e parfum de micsunele
2
0
Daca omul era vecinul meu, ma duceam frumos si ii explicam in detaliu ca orice pasiune costa, drept urmare - lunar curatat fatata blocului plus trotuarul aferent si odata pe an, decorativa la bloc.
7
1
P.S. o sa-mi iau o pereche de rottweileri
0
6
Ala care are nume''scarba de oameni'', nume potrivit, zic eu, pt un marlan ca el. stai fara griji, daca nu le dai mancare la porumbei nu mor de foame, se descurca sa-si gaseasca hrana.
3
13
tu stai la casa ma mortule?? ia sa-mi fac si eu nevoile in fata la usa ta sa vedem daca mai comentezi....
2
15
Si la Al.Margaritarelor 2 si 4 exista o asemenea situatie
0
8
mai frate, ce idioti, ce suflet amar trebuie sa aibe astia, auzi sa reclame ca da omul mancare la pasari. crestini adevarati bag pariu ca se duc la biserica da o firirmiura n-ar da la pasarile cerului
28
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218