REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un constănţean de 18 ani este căutat în toată ţara. Şi-a înjunghiat partenerul de sex pentru bani

Un constănţean de 18 ani este căutat în toată ţara. Şi-a înjunghiat partenerul de sex pentru bani

Replica API 12 iunie 2015 | 23:35 277

Pe modelul crimei între homosexuali de la Maritimo!

Pe modelul crimei între homosexuali de la Maritimo!

Vlad Bondrea

Pe modelul teribilei crime între homosexuali, de la malul mării, pretrecută în octombrie 2014, când Iustian Mihali Ananie a fost înjnghiat de mai multe ori, el cerând ajutor vecinilor însă nimeni nu a intervenit, un constănţean a acţionat în localitatea Gherla din Cluj. Vlad Bondrea are 18 ani şi este din Poarta Albă, însă avea o relaţie amoroasă cu un bărbat de 52 de ani, care locuia în Gherla. În noaptea de 9 spre 10 iunie, aflând că iubitul avea strânşi nişte bani pentru o operaţie, Vlad l-a înjunghiat şi a plecat cu mai multe bunuri. Acum este căutat în toată ţara.

Vlad Bondrea provine dintr-o familie dezorganizată, din Poarta Albă. Părinţii s-au despărţit în urmă cu ceva timp, mama lui fiind plecată în Italia. A rămas cu tatăl, a urmat cursurile Colegiului Naţional Kemal Ataturk din Medgidia, după care, din pricina certurilor din familie, Vlad a ţinut să plece în Italia. A stat acolo o perioadă, dar nu s-a înţeles nici cu mama lui, întorcându-se la scurt timp în ţară. Acesta stătea ba prin Medgidia, ba prin Constanţa, ba pleca la Cluj, acolo unde, de câteva luni de zile, avea o relaţie amoroasă cu un bărbat de 52 de ani, Florin. În noaptea de 9 spre 10 iunie, vecinii lui Florin au precizat că i-au văzut pe cei doi intrând în apartament, după care, în puterea nopţii, s-a dezlănţuit iadul, auzind strigăte de ajutor şi hărmălaie. Mai exact, se pare că Vlad aflase că iubitul lui strânsese 1.200 de lei pentru o intervenţie chirurgicală şi s-a hotărât să pună mâna pe bani. Astfel, el şi-a înjunghiat partenerul, cuţitul trecând milimetric pe lângă inimă. A luat cei 1.200 de lei, mai multe carduri, şi a fugit. Rămas într-o baltă de sânge, Florin a ieşit pe casa scării şi a sunat la vecini, însă nimeni nu i-a deschis uşa. O femeie a sunat la 112, astfel ajungând poliţiştii din Gherla la faţa locului. Etajele 1 şi 2 ale blocului erau pline de sânge, pe când victima zăcea inconştientă, la fel cum s-a petrecut şi la Constanţa, în complexul rezidenţial Marco, de vizavi de Maritimo, când un homosexual a fost ucis de către un altul tot pentru bani. La Gherla, victima a fost transportată la spital şi se află în stare gravă. Oamenii legii au demarat căutările şi au reuşit să-l identifice pe suspect, fiind acum căutat în toată ţara, acuzat fiind de tentativă de omor.

Prietenii glumesc pe Facebook: „Bă, îl ştiam nebun, dar nici chiar aşa!”

Ducând o viaţă dezorganizată, Vlad Bondrea a început să aibă şi relaţii sexuale cu bărbaţi, de pe urma cărora câştiga bani pentru a se întreţine. Prietenii apropiaţi îi ştiau orientările sexuale, dar pe internet el se dădea cât se poate de heterosexual. Imediat ce au aflat teribila veste, amicii săi au postat ştirea pe internet, amuzându-se copios! „Du-te dracuuuu :-)))”, „Bă, îl ştiam nebun dar nici chiar aşa” sau „El e Vlad de Poarta Albă” sunt mesajele postate. În schimb, Vlad scria, în urmă cu câteva zile, că unul dintre cele mai scumpe lucruri pe care le are este un telefon Sony Xperia Z, îi place să circule numai cu taximetrul, îşi schimbă telefonul la circa 6 luni şi ultima oară când dansase o făcuse la Cluj, într-un club.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614