REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un constănţean l-a FILMAT pe individul care-I FURASE telefonul cu câteva zile în urmă! A mers la Poliţie şi l-au PRINS!

Un constănţean l-a FILMAT pe individul care-I FURASE telefonul cu câteva zile în urmă! A mers la Poliţie şi l-au PRINS!

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:00 292

Acţiona prin metoda ‘Îmi cer scuze’

Acţiona prin metoda ‘Îmi cer scuze’

Ilie Adrian Osman fura telefoane mobile prin metoda "Îmi cer scuze". Mai exact, el se lovea de victime sau "țesea" tot felul de situații în care să fie nevoit să-și ceară scuze. Astfel atingea persoanele vizate, iar în acest timp le sustrăgea telefoanele. Se pare că una dintre zonele sale preferate era City Park Mall. De menționat este că una dintre persoanele ce a rămas fără telefon l-a recunoscut pe individ după câteva zile, l-a filmat și a mers cu videoul la Poliție. Astfel, imediat a fost identificat.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a părăsit penitenciarul în ianuarie 2018, acolo unde a stat câteva luni, tot pentru furt. Apoi, la data de 20 februarie a.c., ar fi sustras din buzunarul unei bătrâne, de 89 de ani, un telefon mobil, în timp ce aceasta urca autobuzul 102, în stația de la City Park Mall.

Mai exact, individul s-a lovit de victimă, după care a prins-o de haină, cerându-și scuze încontinuu. În acest timp i-a luat telefonul. Apoi, la data de 3 martie a.c., bărbatul a sustras din buzunarul unui tânăr, de 20 de ani, un telefon mobil. Victima se afla cu prietena sa și au urcat în autobuzul 100, de la City Park Mall către Dobrogea.

Ilie Adrian Osman se afla cu încă o persoană și s-au așezat lângă tineri. Persoana ce-l însoțea pe Osman a încercat să bage mâna în sacoșa fetei, moment în care ea l-a văzut și l-a atenționat. Apoi a intervenit Osman, care, ținând un fes în mână, i-a pus tânărului de 20 de ani mâna pe piept, cerându-și scuze în numele prietenului său.

A ținut-o așa până la prima stație, unde au coborât. Abia atunci tânărul și-a dat seama că a rămas fără telefon. A mers imediat la Poliție și a depus reclamație. Apoi, peste câteva zile l-a văzut pe același Osman în autobuz și l-a filmat. A mers cu videoul la Poliție, iar oamenii legii l-au identificat imediat.

Apoi, victima l-a recunoscut pe Osman din planșe, anchetatorii precizând că este cunoscut cu antecedente penale. A fost prins imediat, recunoscându-și faptele. A fost arestat în perioada 22.03.2018 - 14.06.2018, apoi trimis în judecată.

Între timp, tânărul și-a retras plângerea, rămânând să fie judecat doar pentru furtul de la persoana în vârstă. Judecătorii au decis să-i aplice pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare, ținând cont de faptul că este integrat social și are loc de muncă. În plus, este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce tie si cu tehnica moderna,vezi cioara o filmezi si pac la politie numai spun ca telefoanele mai scumpe se deschid la amprenta,oricum ar fi chiar si moarte ciorile fac abuzuri se ingroapa in aleile cimitirelor sau chiar dezgroapa morti mai vechi si -si vara putregaiul,ion creanga a iesit cu pusca sa scape de ele
1
0
Cei mai injositi sunt spurcatii de tigani horahai hadari din piata chiliei care se dau turci hahaha ciori vopsite
4
0
pe infractori , ei nu va va ierta , la mina de sare nu are ce sa fure , nu mult ,1 an sa sparga ....drobul!
1
0
De cw nu se pun camere in transporturile in comun?
5
0
alo, politia, unde sunteti?pai trebuie sa vina pagubitul la voi cu filmari?
4
2
nu trebuia sa-si retraga plangerea.acum urmeaza sa auzim de urmatoarea victima....trista tara.
15
1
Tanarului care si a retras plangerea!
14
3
Cei mai injositi sunt turci hadari si nohai
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218