REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un constănţean s-a trezit cu maşina vandalizată pentru a patra oară: "Am început să vorbesc singur pe stradă!"

Un constănţean s-a trezit cu maşina vandalizată pentru a patra oară: "Am început să vorbesc singur pe stradă!"

Replica API 9 septembrie 2014 | 00:00 103

Cadou de Sfânta Maria

Cadou de Sfânta Maria

Un constănţean s-a trezit cu maşina vandalizată pentru a patra oară. Însă, de data aceasta, "cadoul" a fost cu atât mai mare întrucât a fost dăruit chiar în ziua în care îşi aniversa ziua numelui, pe 8 septembrie. Şi, pentru ca toate elementele să fie compatibile şi să se strângă într-o frumoasă horă, păgubitul s-a mai lovit şi de răspunsurile halucinante ale Secţiei 2 Poliţie, după cum ne-a relatat victima, respectiv Marin I., din Tomis Nord.

Furturile din autoturisme, din cartierul Tomis Nord, nu mai reprezintă o noutate. Oamenii legii fac razii, acţiuni, şi, de multe ori, au prins făptaşii, fie în flagrant, fie în urma cercetărilor. Însă, cum mulţi dintre ei sunt minori, poliţiştii sunt obligaţi de lege să-i cerceteze în stare de libertate, întrucât micii infractori nu au răspundere penală. Numai că, după cum ne-a povestit Marin I., şi lucrătorii Secţiei 2 Poliţie mai au "rătăciri". "Este pentru a patra oară când m-am trezit cu furtunul de la rezervorul maşinii tăiat. Am sunat la Secţia 2 Poliţie, pentru că nu mai pot, am ajuns să vorbesc singur pe stradă. Duc autoturismul la service şi a doua zi o iau de la capăt. Am sunat şi mi-au spus că au un singur echipaj disponibil şi ar fi mai bine să merg eu acolo. Am rămas mut pentru o clipă, după care le-am spus că apelul meu telefonic semnala faptul că am furtunul de la rezervor tăiat, prin urmare, maşina nu are cum să ajungă până la Secţie. Dacă o duc mai întâi la service, nu mai are rost să mai merg la Poliţie", a spus Marin, care locuieşte pe strada Suceava, zona Brotăcei. Reporterii cotidianului "Replica" de Constanţa au luat legătura cu Secţia 2 şi au primit şi răspunsul, care se referea la faptul că ei i-ar fi transmis păgubitului să se prezinte la Secţie doar dacă vrea să depună plângere mai repede, pentru că există un singur echipaj şi sunt multe sesizări. În cele din urmă, aceştia au solicitat adresa celui care reclamă faptele, un echipaj de Poliţie prezentându-se la faţa locului. Totodată, menţionăm că în acelaşi bloc, dar la o altă scară, un alt locatar, sătul de furturile din autoturisme, a montat o cameră de luat vederi pe un copac din faţa blocului. La scurt timp, a fost furată şi camera. Omul nu s-a lăsat păgubaş şi a mai montat o cameră, pe peretele blocului de data aceasta.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102