REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un constănţean şi-a făcut coteţ în spatele blocului

Un constănţean şi-a făcut coteţ în spatele blocului

Replica API 6 iunie 2013 | 00:00 411

Spre disperarea vecinilor,

Spre disperarea vecinilor,

Trăieşte la bloc, dar se simte... ca la ţară. Vorbim despre un constănţean din cartierul Kilometrul 4-5 care şi-a făcut coteţ chiar în spatele blocului. Omul creşte în garaj mai multe găini pe care le hrăneşte zilnic. Vecinii de bloc sunt revoltaţi şi spun că nu mai pot trăi liniştiţi din cauza zgomotului şi a mirosului insuportabil de găinaţ.

În timp ce unii cresc sute de prepeliţe în propria locuinţe, alţii, ce-i drept, un pic mai îngăduitori cu vecinii, de ce n-ar creşte găini în spatele blocului?! Un constănţean, Tomiţă Calapod, din cartierul Kilometrul 4-5, şi-a transformat garajul din spatele blocului în care locuieşte, într-un coteţ. Găini şi cocoşi stau laolaltă şi cotcodăcesc cât este ziua de lungă, spre disperarea vecinilor care, de două săptămâni, nu mai au linişte în propria casă. Oamenii nu-şi pot deschide ferestrele din cauza zgomotului şi a mirosului insuportabil. "Miroase, aşa este. Dar nu avem ce să face", a spus un locatar al Blocului 2, SC B, situat pe Şoseaua Mangaliei numărul 187, vecin cu Tomiţă Calapod. "Nu este normal să crească găini şi cocoşi la bloc. Suntem la oraş, locuim la bloc, nu la curte", a spus un altul. Personajul principal, Tomiţă Calapod, nu vede nimic anormal în a deţine nişte păsări în spatele blocului. "Ce dacă? Este garajul meu, spaţiul meu şi fac ce vreau cu el. Le am de două săptămâni. Nu am unde să le pun. Am tăiat ieri două, o să mai tai. Nu sunt multe, vreo şase. Nu am loc în congelator. Dacă pe vecini i-ar fi deranjat păsările, trebuia să-mi spună. Dar nici unul nu a venit să-mi reproşeze", a spus crescătorul de păsări, încercând, în acelaşi timp, să convingă reporterul "Replica" să nu facă publică... pasiunea lui. "Lăsaţi-o aşa. O să scap de ele în câteva zile", a conchis constănţeanul. de cealaltă parte, chiar vecinii lui au fost cei care au sesizat presa.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367