REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

UN CONTAINER FANTOMĂ se "BRONZEAZĂ" pe PLAJA din Faleză Nord

UN CONTAINER FANTOMĂ se "BRONZEAZĂ" pe PLAJA din Faleză Nord

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:28 3125

Un container zace nestingherit pe plaja din Faleză Nord. Acesta pare să fie o enigmă pentru autorități. Nimeni nu ştie ce-i cu el, cum a ajuns acolo, ce este înăuntru şi al cui este.

Pe plaja din Faleză Nord este de ceva vreme un container ce a stârnit mai multe semne de întrebare în rândul cetățenilor. Nimeni nu ştie ce este cu el sau al cui este. Pe container, apar însemnele unei companii, ZIM Integrated Shipping Services. Cei de aici ridică din umeri şi spun că nu ştiu ce este cu acest container pe plajă. Bogdan Bola, directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, a declarat pentru Replica că va fi trimisă o echipă în inspecție la faţa locului pentru a desluşi misterul.

„Nu am identificat încă al cui este acest container, se pare doar că ar adăposti accesorii de plajă. Potrivit Ordinului MT 1204/2010, au voie să aibă o construcție, ușoară, demontabilă, de 3m×3m, pentru asta. Acest container este exact la delimitarea dintre terenul primăriei și plajă”, a declarat Bogdan Bola, directorul ABADL.

Nici primăria nu ştie...

Nici reprezentanţii Primăriei Constanța nu ştiu cui îi aparţine containerul şi ce caută acolo. “Construcțiile și dotările admise a se amplasa pe plajă cu destinație turistică sunt: module de grupuri sanitare, numai în cazurile în care acestea nu se pot amplasa în zona limitrofă”.

Astfel, reprezentanții primăriei ne-au spus că este foarte probabil ca în acel container să fie un grup sanitar modular sau, să fie articole de plajă.

Containerul nu mai este al firmei ZIM

Mihai Dobarleanu, reprezentantul ZIM Integrated Shipping Services în România ne-a declarat că acest container nu mai este în administrarea lor. „Acest container nu se mai afla în proprietatea armatorului pe care îl reprezentăm, chiar dacă însemnele companiei noastre încă apar înscrise pe el”.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci primaria ridica din umeri in loc sa se autosesizeze, la fel si abadl. incredibil in ce societate traim.cand avem asemenea angajati in primarii si institutii care au asemenea raspunsuri iti dai seama cat de majiti sunt si cata spaga incaseaza. exemple ca asta cu containerul sunt la fiecare pas in Constanta...cina sa vada neregulile?cine sa ia atitudine?cine sa ia masuri?
0
0
Acolo este bloc se face bloc
1
0
Toate beech barurile trebuie dezafectate iarna de pe plaja ,citeste atent toate contractele si nu mai bune botul la vrajelile lui Omocea,Caraiani si leptra de Abruda .....Apropo cand ajunge Burgui sefa ,sa rada toata Constanta de tin,ca tot ai promovat-o de Georgiana mare sefa?
2
10
Daca il deschideti, veti gasi umbrele si sezlonguri. E mai ieftin de tinut acolo, unde nu platesti chirie caci nimeni nu te intreaba de sanatate pe domeniul public
3
0
Este a lu Babu de la bicibar.
1
1
Al cui sa fie oare ? Poate daca am stii ce beach bar se afla fix in dreptul containerului am putea afla ... zic si eu
2
0
Escule iar esti plin de comentarii nespalatule. Vezi ca su tem mai multi care ti-amm pus gand rau hunoiule, nu vrei sa ne spui cine esti sa-ti dam o masa calda-n gura jegos ordinar. Tu le stii pe toate imputitule si ai opinii despre toate lepra dracu care esti pisatule tu si familia ta
1
10
Astia in loc sa despice firul , de ce si cum au construit unii vile pe coasta falezei unde exista riscul alunecarilor de teren ,,se ocupa de container,,,ca le strica panorama,,!
2
4
Daca nu gasiti propritarul care sa fie amendat si obligat sa isi ia obiectul atunci trimiteti vreo trei tigani care primesc ajutor social ca va scapa aia de container,gasesc ei o modalitate sa il duca la fier vechi.
11
0
Sunt multe containere si dughene ce stau pe plaja, inclusiv SALVAMARUL lasa asemenea relicve.Nu este permis acest lucru, pentruca inpiedica asezarea naturala a nisipului si contamineaza zona .In puz primaria sa prevada ca orce amenajare sa fie facuta pe latura exterioara plajei catre uscat, cu exceptia celor de inbunatatire a conditiilor de mediu.
10
0
probabil pentru droguri sau tigari de contraband. infractorii constanteni au astfel de imaginatii. politia doarme d-le inspector sef?
5
0
Lasal ma acolo. Ce va va mai place saorma vara. Fac clatite ferb porumb
2
5
adus macara saltat si sa vezi cum apare propietarul cu spume la gura
7
0
Dar beach bar-ul ala are voie sa fie acolo? Parca le daramsera pe toate beach barurile ilegale asa vuia presa in primavara
9
0
e captusit pe dinauntru cu polistiren ca sa tina bauturile cat de cat reci vara deci este al celor care au beach baruri si nu recunosc ca sa nu ia amenda
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614