REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un copil a fost ATACAT de câini în Mangalia – VIDEO

Un copil a fost ATACAT de câini în Mangalia – VIDEO

Replica API 22 martie 2018 | 00:08 440

Un copil de 10 ani a fost atacat de câini în timă ce se întoarce seara acasă, în orașul Mangalia, la ieșire din parcul Evergreen. Mama copilului a postat imaginile de pe camera de supraveghere și a precizat că este fericită că cel mic nu a fost mușcat, însă sperietura a fost foarte mare. Femeia a precizat că nu este pro eutanasiere, dar locul câinilor maidanezi nu este în stradă. Totul s-a petrecut marți seară, 20 martie.

„Plăcere mare în acest oraș. Băiatul meu de 10 ani a fost atacat de o haită de 5-6 câini în acesta seară în Parcul Evergreen. Am sunat la Poliția locală și am fost invitat să vin mâine dimineață să depun plângere. Doamna de la telefon s-a oferit să sune la hingheri. Atenție când treceți prin parc. În ultimul timp câinii comunitari s-au înmulțit și se pare că nimeni nu ia nicio măsură”, a precizat femeia.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sigur ca ar trebui un parc al animalelor in care nu au ce cauta indivizi saraci la minte si cu duhul, speriati de propria lor imaginatie, iubitorii de animale sa fie educati si apropo, chisturile hidatice exista pe lume si fara caini; dar ce facem cu murdaria facuta de oameni la tot pasul, de scuipati si chistoace si urina si rahat, astea nu se iau cumva pe talpi? iar daca tot avem un film postat, accesul in aceasta casa este numai prin parc, ce cauta un copil de 10 ani seara, neinsotit, prin parc?
1
2
In Mangalia nu faci un pas fara sa calci in rahat de caine.Posesorii sunt needucati iar primaria nu face nimic.
2
0
Faa proooastoo, ce joaca ai vazut tu, esti proooaasta?
0
0
iubitorii de potai ar trebui facuti ingraamant la fel ca si potaile pe care le preamaresc
4
1
Din pacate in oras sunt multi iresponsabili Cainii ataca cunosc cazuri de turisti romani , sttraini care au fost agresati MUscati Cura lor se intrerupe pt ca nu pot intra cu rani in bai mai ales in namol .Antirabicele niu le pot face pt ca e greui sa ajunga la Constanta .CEi care vor caiini pe strazi nu stiu poate ca pe talpi duc in cassa toate larvele potailor Care mai ajung si in farfurii iar apoi prin ficat,i intestine .si pe urma se itreaba de unde au chisturi hidactice ??Cei agresati ar trebui sa ceara compensatii zdravene .Stiu un copil agresat de caini care a facut diabet din speriat
5
1
exagerare - cainii alergau a joaca, ca dovada ca au fugit imediat ce au fost alungati, probabil ca altceva se doreste cu acest video
2
8
Everfucking parcul ala chiar nu este decat o mare labareala care a costat bani degeaba.
3
3
Gropi spatii verzi urate trist fara lumini pe faleza,practic un sat
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367