REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un copil a fost TRAUMATIZAT de Moş Nicolae!

Un copil a fost TRAUMATIZAT de Moş Nicolae!

Replica API 9 decembrie 2017 | 00:46 489

Protecția Copilului Constanța demarează o anchetă după ce a primit o înregistrare în care un copil este terorizat şi ameninţat cu un băţ de un bărbat costumat în Moş Nicolae. Din informațiile noastre, cel care a trimis filmarea este tatăl copilului, care a afirmat că fosta sa soţie şi băiatul locuiesc în Bistriţa.

Un bărbat din localitatea Tuzla a trimis un mesaj către DGASPC Constanța pe 6 decembrie, atașat fiind un filmuleţ în care un copil era terorizat de un bărbat costumat în Moş Nicolae. DGASPC Constanţa a trimis informaţiile către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa Năsăud şi la autorităţile din acel judeţ, care au preluat ancheta în acest caz.

În filmarea trimisă un bărbat costumat în Moş Nicolae terorizează un băiat pe care îl ameninţă cu un băţ și îl pune să zică rugăciuni. Copilul este forțat să stea în genunchi şi începe să plângă de la sperietură, iar în camera pare că s-ar afla şi mama acestuia, care vorbeşte cu el, fără a fi deranjată de „atitudinea” moșului.

Iată punctul de vedere al DGASPC Constanța

„Referitor la filmulețul apărut în mass-media în care un copil este amenințat de un bărbat deghizat în Moș Nicolae, DGASPC Constanța face următoarele precizări:

În ziua de miercuri, 6 decembrie 2017, DGASPC Constanța a primit un mesaj privat pe pagina de Facebook în care era atașat un filmuleț cu un copil obligat să stea în genunchi în fața unui bărbat costumat în Moș Nicolae care țipa la el și îl amenința cu un băț. Filmulețul a fost trimis de tatăl băiețelului, plecat la muncă în străinătate. Copilul, în vârstă de cinci ani, se află în prezent la mama lui, în Bistrița Năsăud. DGASPC Constanța a demarat o anchetă și, în colaborare cu IPJ Constanța a aflat adresa completă a mamei. DGASPC Constanța a sesizat DGASPC Bistrița-Năsăud și toate organele competente, care au preluat ancheta. DGASPC Bistrița-Năsăud a demarat deja o verificare și va lua măsurile ce se impun”, au transmis reprezentanții DGASPC Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mi-am putut imagina ca sunteti atat de incuiati la minte, nu a existat nimic nepermis, a fost o descriere corecta, o gandire logica, dar ptr voi este prea mult, mintea nu va functioneaza, voi sunteti platiti regeste din bani furati si asta faceti SA VA FIE RUSINE
2
0
vrem numele la animalu asta bolnav psihic !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218