REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un copil de 13 ani, nenorocit pe viaţă: mergea la cerşit, când trenul i-a secţionat picioarele

Un copil de 13 ani, nenorocit pe viaţă: mergea la cerşit, când trenul i-a secţionat picioarele

Replica API 6 mai 2014 | 00:00 207

Accident teribil la Dorobanţu

Accident teribil la Dorobanţu

Va rămâne olog pe viaţă din pricina unui gest necugetat. Vorbim despre un minor din Castelu, de 13 ani, care a ales să sară din tren, fiindu-i secţionate picioarele din dreptul gambelor. Alerta prin 112 a fost dată de un şofer care se afla în Dorobanţu, în apropiere de calea ferată şi care a văzut întreaga scenă, în dimineaţa de 5 mai.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă au trimis un echipaj cu medic la faţa locului dar şi elicopterul SMURD, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Potrivit cadrelor medicale, piciorul stâng al copilului a fost practic retezat pe când celălalt zdrobit, ei depunând eforturi pentru a-i salva măcar un membru. Din câte se pare, minorul, însoţit de câţiva prieteni, dorea să ajungă la Cumpăna însă, cum circula fără bilet, a fost prins de controlor şi dat jos din tren la prima staţie. A mers până la halta din Dorobanţu, unde s-a urcat într-un alt tren, numai că acesta se îndrepta spre altă destinaţie. Când şi-a dat seama că nu e drumul spre Cumpăna, băiatul a sărit, dar picioarele i-au fost prinse sub roţile trenului. Cum victima provine dintr-o familie sărmană, oamenii legii cred că, de fapt, copilul se îndrepta spre municipiul Constanţa, la cerşit. Amicii lui, când au văzut cele întâmplate, au fugit de la faţa locului. "La data de 5 mai a.c., ora 09.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie T.F. Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de un tren în staţia C.F. Dorobanţu, din judeţul Constanţa. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, la km 199+400, Magistrala CF 800, se afla un minor, în vârstă de 13 ani, care primea îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, sosit cu elicopterul din dotare. Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în vederea continuării acordării de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. De menţionat că băiatul de 13 ani a fost operat de urgenţă chiar ieri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614