REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un copil de 2 ani, dat dispărut de familie, găsit mort pe malul apei

Un copil de 2 ani, dat dispărut de familie, găsit mort pe malul apei

Replica API 20 iunie 2014 | 00:00 103

Deces suspect la Medgidia:

Deces suspect la Medgidia:

Moarte suspectă la Medgidia! Un băieţel de numai doi ani a fot găsit fără suflare, pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră, prezentând mai multe leziuni la nivelul capului şi abdomenului. Oamenii legii încearcă acum să desluşească misterul: micuţul a fost ucis sau s-a înecat?

Agitaţie la Medgidia, acolo unde oamenii legii au fost sesizaţi, în cursul zilei de joi, 19 iunie, de către o familie de romi cu privire la dispariţia unui copil de 2 ani. Potrivit mamei, micuţul se juca singur în faţa casei şi, la un moment dat, nu l-a mai văzut. A plecat în căutarea lui însă când şi-a dat seama că nu-l va găsi, a mers la Poliţie. "Sesizarea a fost primită la ora 12.00, cum că minorul a dispărut de acasă în jurul orelor 10.00. A fost căutat şi găsit, fără suflare, pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră, la o distanţă de circa 1 kilometru şi jumătate faţă de domiciliul său", au precizat oamenii legii. Din câte se pare, copilul era pe mal, doar cu o bluză pe el, pantalonaşii aflându-se la câţiva metri depărtare. "Avea doar bluza pe el, pantalonii erau într-o parte. Prezintă leziuni la cap şi abdomen", au mai precizat oamenii legii, care au adăugat că există două variante: crimă sau înec. "Posibil ca alţi copii mai mari să îl fi luat la scăldat cu ei şi să se fi înecat, iar respectivii să se fi speriat şi să-l fi abandonat acolo. Corpul a fost transportat la morgă, pentru necropsie, pentru stabilirea cauzelor decesului", au mai spus oamenii legii. Familia de etnie romă locuieşte la marginea localităţii şi nu vrea să accepte că minorul ar fi putut muri înecat, susţinând că la mijloc ar fi vorba de o crimă, făptaşii fiind - susţin ei - chiar vecinii care au vrut să se răzbune în urma unui conflict de zilele trecute. Totodată, cum este vorba de o familie numeroasă, cu mai mulţi copii minori, DGASPC a demarat o anchetă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218