REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

UN COSTĂNŢEAN IMOBILIZAT LA PAT ÎŞI OBLIGA FIICA ÎN VÂRSTĂ DE 13 ANI LA SEX ORAL

UN COSTĂNŢEAN IMOBILIZAT LA PAT ÎŞI OBLIGA FIICA ÎN VÂRSTĂ DE 13 ANI LA SEX ORAL

Replica API 1 martie 2017 | 07:39 456

A LUAT-O LUMEA RAZNA

A LUAT-O LUMEA RAZNA

Situație incredibilă la Agigea! Un individ în vârstă de 54 de ani și-a agresat sexual fiica în vârstă de 13 ani, timp de câteva luni. Bărbatul, care este imobilizat la pat, o amenința pe copilă cu bătaia şi o obliga la raporturi sexuale orale. Acum a fost arestat pentru 30 de zile.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei agresiuni sexuale, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța l-au depistat pe Ștefan Năstase, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Agigea – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în perioada septembrie 2016 – februarie 2017, bărbatul în cauză și-ar fi agresat fiica în vârstă de 13 ani. Mai exact, individul, care este mobilizat la pat din pricina unui handicap, o obliga pe copilă să întrețină cu el raporturi sexuale orale, amenințând-o cu bătaia. De asemenea, acesta i-a spus să aibă mare grijă ce vorbește cu mama întrucât o va lua la bătaie și pe ea. Chiar dacă nu se prea poate mișca, se pare că familia îi ştia de frică! Astfel, minora s-a văzut pusă într-o situația din care nu știa cum să iasă. Până când, la un moment dat, soția individului și-a dat seama despre ce e vorba și a sunat la 112. Aceasta a crezut că a fost vorba și de raporturi sexuale normale (viol) însă examenul de Serviciul de Medicină Legală nu a confirmat acest aspect. Cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța și prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fetita trbuie imediat luata din familia respectiva, consiliata psihologic, parintii decazuti din drepturi, rudele de gradul I sa o ia sub tutela. Un sufletel nevinovat. Are nevoie de multa iubire.
2
0
De vina e nevasta-sa, trebuia ea sa treaca la supt clarinetul!
1
0
Acesti,oameni,nu,merita,sa,traiasca,-pedepsele,sint,prea,blinde
4
0
Ce ziceti de inchisoare cu "meniul" de-acasa,? Votati pentru interzicerea pedepsei de inchisoare cu suspendare al fanariotilor din fruntea partidelor!
5
0
Cu postarile ei despre tiganii, turcii si moldoveni din Constanta?
2
0
Pai dragi ,,replicisti,, daca era imobilizat la pat cum draq o ameninta cu bataia ?
5
0
Propun pedeapsa capitala pentru pedofili , mai ales pentru astfel de fapte. Cum ii mai rabda D-zeu !?!
11
0
Mare dobitoc mai esti!
3
4
Vaiii omule bolnav la pat vino la tati te rezolv meeen.Da pe tine papusa masculina.De ce te mai rabda Dumnezeu nu nu stiu.La zbirna vei primi ce meriti te asigur.Sa nu uiti vaselina.
5
0
Pana in cinci ani de inchisoare si-l scapa Dragnea si Tariceanu sapte neveste.
7
4
Nu stiu ce pedeapsa merita aceasta bestie, inchisoarea e prea blanda, cred ca ar trebui pus sa faca acelasi lucru, sa vada cum e, dupa care sa fie omorat, ar trebui o lege aspra pentru asemenea oameni!
16
0
Ce examen ..Spanzurat si gata..
16
0
Ala La zero sapte doi 1 sapte cinci 9 patru patru zero ..e ...
4
3
EXAMEN NATIONAL PSIHOLOGIC SI STERILIZAREA N-AU DREPT LA COPII! Astfel de copii abuzati sexual de tati ajung la boli psihice, sinucidere, trafic de minori, prostituate sau ajung la randul lor sa-si abuzeze mai tarziu proprii copii, ajung criminali, violatori, ei sunt infractorii de mai tarziu, este un cerc vicios pe care il poate distruge DOAR REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA!
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218