REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un CRIMINAL din OLTINA a băgat spaima în locuitori: a vrut să VIOLEZE o bătrână, a furat şi a BĂTUT femei

Un CRIMINAL din OLTINA a băgat spaima în locuitori: a vrut să VIOLEZE o bătrână, a furat şi a BĂTUT femei

Replica API 21 octombrie 2016 | 12:39 348

Condamnat la 14 ani pentru crimă!

Condamnat la 14 ani pentru crimă!

Ionuţ Neagu are 40 de ani, este din Oltina şi, pur şi simplu, a terorizat locuitorii din localitate. Nu i-a păsat că a stat 14 ani după gratii pentru omor şi, de cum s-a văzut în libertate, şi-a reluat activităţile infracţionale. A încercat s-o violeze pe bătrâna care i-a oferit de muncă, a furat din mai multe case şi şi-a bătut fosta iubită. Pe 19 octombrie a fost prins şi încătuşat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Rurale Băneasa, Postul de Poliţie Oltina, la data de 19.10.2016, l-au depistat pe Ionuţ Neagu, în vârstă de 40 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni, precum tentativă de viol, violare de domiciliu, loviri sau alte violenţe, furt şi distrugere. Potrivit informaţiilor noastre, individul locuieşte în localitate şi este cunoscut ca fiind violent. Chiar şi aşa, o femeie de 73 de ani îl mai ajuta cu bani în schimbul unor servicii pe care trebuia să le facă în gospodăria ei. Însă Neagu nu a ţinut cont şi, la un moment dat, i-a cerut femeii să-l lase să-şi încarce telefonul. Văzându-se în casă, a tăbărât pe ea cu scopul de a o obliga să întreţină cu el relaţii sexuale. Din fericire, femeia a reuşit să fugă în curte şi a început să ţipe, scăpând de individ. Poliţiştii au declanşat atunci cercetările, dar suspectul a fost plasat sub control judiciar. Într-o altă zi iar a dat buzna peste femeie în casă, cerându-i o ţuică, iar când ea nu a vrut să-l servească i-a distrus mai multe bunuri şi a agresat-o. De asemenea, un alt dosar în care este cercetat vizează un furt dintr-un garaj, de unde a furat mai multe alimente. „Nepedepsită” nu a scăpat nici o fostă iubită de-a lui.

După ce s-au despărțit, întâlnindu-se pe stradă, i-a tras mai multe palme. Și de data aceea i s-a întocmit dosar penal, iar la ultima sa faptă, un furt, oamenii legii au decis să-l propună spre arestare. În plus, el este cunoscut cu antecedente penale. A fost condamnat la 14 ani pentru omor, pe vremea când avea vreo 18 ani, fiind implicat într-un scandal monstru în localitate. Apoi, s-a ales și cu alți 3 ani pentru furt. Dar a fost eliberat condiționat și s-a reapucat de "treabă". Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. Constanța, după care, la data de 20.10.2016, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108