REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un cunoscut afacerist a obţinut sechestrul pe terenurile unei firme din Bucureşti

Un cunoscut afacerist a obţinut sechestrul pe terenurile unei firme din Bucureşti

Replica API 22 august 2018 | 15:37 1637

Cunoscutul afacerist Ozghen Husein, a obținut în instanță, printr-o decizie definitivă, sechestru pe mai multe terenuri ale unei firme din București! Ozghen Husein, prin firma pe care o administrează, SC Măgura Siloz SRL, se află în conflict judiciar, de prin 2016, cu SC Green Field Land Investment SRL, din București. La mijloc este vorba un contract de vânzare cumpărare, cel mai probabil, a unor terenuri, contract care nu este recunoscut de societatea din București.

Ozghen Husein este implicat în mai multe afaceri din Constanța, acesta administrând și SC Măgura Siloz SRL, cu sediul pe strada Pescarilor, firma activând în domeniul agriculturii. SC Măgura Siloz a obținut, pe 16 august a.c., sechestru judiciar pe mai multe proprietăți ale societății SC Green Field Land Investment SRL, cu sediul principal în București, Sector 6. Societatea, ce are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase, nu poate face nici un fel de tranzacție, în următoarea perioadă, cu mai multe terenuri aflate pe raza județului nostru. Curtea de Apel Constanța a dispus instituirea sechestru asupra următoarelor bunuri: teren arabil în suprafaţă de 7,33 ha situat în localitatea Independenţa; teren arabil în suprafaţă de 1,50 ha situat în localitatea Dumbrăveni; teren arabil în suprafaţă de 1,50 ha situat în localitatea Dumbrăveni; două terenuri în suprafaţă de 5 ha, respectiv 3 ha situate în localitatea Negru Vodă; două terenuri arabile în suprafaţă de 9.80 ha, respectiv 4,80 ha situate în localitatea Măgura; -teren arabil în suprafaţă de 4,00 ha situat în localitatea Viroaga; șapte terenuri arabile în localitatea Cerchezu și teren arabil în localitatea Căscioarele. Terenurile vor fi sub sechestru pânbă la soliționarea cauzei ce formează obiectul unul dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța, din 2016, ce are ca obiect „hotarare care sa ţină loc de act de vanzare-cumparare”, reclamantul cererii fiind societatea administrată de Husein. De precizat faptul că, inițial, Tribunalul i-a respins cererea de instituire a sechestrului însă, decizia nefiind definitivă, a fost atacată la Curtea de Apel.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614