REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un doctor ARUNCĂ-N AER subiectul coronavirus: 'Mă ofer voluntar să mă INFECTEZ'. Pentru cine prezintă virusul pericol vital

Un doctor ARUNCĂ-N AER subiectul coronavirus: 'Mă ofer voluntar să mă INFECTEZ'. Pentru cine prezintă virusul pericol vital

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 374

Un cunoscut doctor aruncă-n aer isteria creată de coronavirus. Medicul Răzvan Constantinescu a răbufnit pe pagina de socializare.

Constantinescu susține că astfel de virusuri nu reprezintă un pericol vital decât pentru „categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie)”.

Mai mult, cunoscutul doctor se oferă voluntar să se infecteze cu coronavirus, pentru a le demonstra oamenilor că nu va muri.

„GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?

Aveți mai jos câteva sfaturi decente – deși redactate agramat (propoziții începute cu literă mare se încheie prin ”;”) – publicate de Societatea Natională de Medicina Familiei. Punctele 5, 7, 8 și 10 sunt cele mai importante.”, scrie, pe pagina de socializare, medicul Răzvan Constantinescu, scrie bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Conform ultimelor studiu, Covid-19 a suferit modificari genetice si se transmite accesand facebook, whatsapp, instagram. Se fixeaza in emisfera parietala si ataca materia cenusie. Cei afectati, ca si pana acum, nu vor mai gandi, luand de buna isteria produsa de agramatii eruditi in tainele prostiei umane. Stupid popor!!!
5
1
in ro au murit 30 de persoane de gripa normala dar nu face nimeni atita acaz incit sa goleasca alimentarele .de corona virus nu e nici un mort ,campania si isteria e doar pt prosti oricum sa se teama votantii pesede si nea florea care la 4:50, comenta bilbait , cei care mor sunt batrini in 90% din cazuri
5
1
doctore ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample!!! si voua comentacilor la fel!
7
8
Cata dreptate are!!!
8
5
Coronavirusul asta se poate transmite si prin whatsapp ? Ca am o gramada de pers la contacte.
10
1
Era mai credibil daca nu ar fi jignit.Jignirile aduse mai ales tinerilor imi intareste banuiala ca doctorasul lui peste se baga in seama.Un om responsabil nu vorbeste asa.
12
5
Minte cu nerusinare. Ca la Colectiv. El este impotriva poporului roman. Face acum politica. El schimba guvernele cum vrea. Stia de coronavirus. Dar se ocupa numai de achizitii, pentru imbogatire.
5
17

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367