REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un doctor cunoscut din Bucureşti s-a aruncat de pe un bloc şi a murit

Un doctor cunoscut din Bucureşti s-a aruncat de pe un bloc şi a murit

Redacție 29 septembrie 2022 | 19:56 1519

Un doctor în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti, s-a aruncat de la etaj. Medicii chemaţi de urgenţă la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Din primele informații, ar fi vorba despre medicul chirurg, Radu Mirică. Conform unor surse, acesta ar fi suferit de depresie.

”În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, este comunicatul poliției, scrie antena3.ro.

Potrivit cunoscuților, bărbatul suferea de depresie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificati activitatea dr.neurolog cristian Draghici care prescrie tratament cu dexametazona perfuzabila, 1L ser fiziologic cu dexametazona,in urgente minore , la spital universitar urgenta bucuresti pentru persoane varstnice ,cu infarct miocardic in antecedente, fara nicio justificare diagnostica, cel putin conform indicatiilor agentiei europene a medicamentului.Are instinct de ucigas in serie?Verificati de ce prescrie astfel in urgente.Dexametazona perfuzie provoaca miocardita,afectare a muschiului miocardic,si chiar infarct miocardic,fiind interziss celor cu infarct miocardic.De asemenea , si la ponderas, pentru dureri lombare dr.neurolog cristian Draghici prescrie doza de 10 mg dexametazona perfuzie, urmata de doze intramuscular
0
0
noul format al site-ului este greu de accesat si este varza, foarte amestecat aiurea
4
0
un kaka t de site ati facut, varianta veche era mult mai facila
7
1
Sa ma cac pe noul vostru site. Urat tare acum. Era mult mai simplu inainte
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614