REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un drogat, urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Palazu Mare!

Un drogat, urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Palazu Mare!

Replica API 18 mai 2022 | 00:04 2611

Oamenii legii, în timp ce efectuau acțiuni de patrulare pe străzile din Palazu Mare, au dat peste un șofer care rula haotic. Acesta nu a oprit la semnalele oamenilor legii, urmând o cursă ca în filme. Polițiștii au făcut uz de arma din dotare, iar șoferul a oprit, luând-o la fugă alături de copilot. Acesta nu avea permis de conducere și se pare că se afla sub influența drogurilor.

”De această dată mergem spre „marea albastră”, mai exact la colegii noștri din Constanța… George, Andreea și Ștefan, din cadrul Secției 2.

Serviciul de patrulare decurgea normal, până în momentul în care a apărut… să îi zicem Shumy, care conducea foarte haotic.

S-a încercat oprirea lui, dar în zadar. A început urmărirea pe străzile din cartier și somarea acestuia în repetate rânduri. Era clar că nu avea de gând să oprească, așa că George a trecut la folosirea pistolului… mai multe gloanțe au părăsit țeava pistolului în plan vertical, după care spre direcția pneurilor.

Asta l-a făcut pe Shumy să oprească și să o ia la fugă cu amicul său, copilotul.

Ce știa el și aveam și noi să aflăm ulterior era că nu avea permis, iar „tupeul” căpătat provenea din consumul de substanțe psihoactive…opiu și cocaină.

Nu a câștigat nimic special, doar 30 de zile de arestare preventivă.

Atenția tindem să credem că v-am acaparat-o, acum vă atragem atenția…

NU CONSUMAȚI DROGURI! NU CONSUMAȚI BĂUTURI ALCOOLICE ȘI APOI SĂ CONDUCEȚI! Nu țipăm, doar suntem oameni maturi!”, potrivit Poliției Române.

Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Constantin Dumitru Romeo, arestat pentru 30 de zile de către Judecătoria Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...politistilor de la Rutiera ! Veti avea m**i surprize !!!
1
0
Constantin Pufleanu frigate mare
0
0
Ceanacule nu vrei sa stai potolit neam
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218