rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Detalii INCREDIBILE

Un educator de la Micul Rotterdam, REȚINUT pentru RELAȚII SEXUALE CU MINORI

Este incredibil, dar se întâmplă la Constanţa! Un educator dintr-un centru de plasament din municipiu a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce ar fi abuzat sexual niște minori. Este vorba de Eduard Crăciun de la Micul Rotterdam care a fost încătușat de oamenii legii. În plus, un individ, Constantin Dorel Manea care este judecat pentru tentativă de omor și care știa despre activitățile lui Crăciun, pentru a beneficia de o reducere a pedepsei, l-a denunțat pe acesta, după care, în cârdășie cu doi bărbați au dat declarații mincinoase pentru a agrava situaţia. Ulterior, și aceştia au fost propuşi spre arestare. Este vorba de Nicu Petrechiuță și George Cătălin Burcea.

Detalii incredibile! Șantaj și denunț pentru micșorarea pedepsei

Mai exact, pe 1 octombrie 2016, Constantin Dorel Manea a depus o plângere la Poliția Municipiului Constanța, el aflându-se deja în arest la domiciliu.

Individul a arătat faptul că, începând cu anul 2011, Andrei Eduard Crăciun, în calitate de educator în cadrul DGASPC Constanţa, în mod repetat, i-a invitat la domiciliul său pe minorii George Cătălin B., Nicolae Cosmin B. şi Aurel Ionuţ B., frați, toţi trei instituţionalizaţi la Centrul de Plasament Micul Rotterdam din Constanţa, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale orale cu aceştia.

În încheierea denunţului formulat, Manea a precizat că doreşte să beneficieze de reducerea la jumătate a limitelor pedepsei prevăzute de lege. prev. art. 19 din Lg. 682/2002.

În urma activităţilor desfăşurate, la data de 11.01.2017, lucrătorii BIC s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea a trei infracţiuni de influenţarea declaraţiilor de către denunţătorul Constantin Dorel Manea, trei infracţiuni de influenţarea declaraţiilor şi o infracţiune de şantaj, de martorul Nicu Petrechiuţă şi a infracţiunii de şantaj de persoana vătămată George-Cătălin B., dispunându-se totodată schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care este cercetat Andrei Eduard Crăciun, din infracţiunea de act sexual cu un minor, în infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor. În urma probatoriului administrat în cauză, a rezultat că denunţătorul Manea, cunoscând că Andrei Eduard Crăciun a desfăşurat activităţi ce puteau fi încadrate doar ca infracţiunea de corupere sexuală a minorilor şi doar faţă de minorul George Cătălin B., cu sprijinul lui Nicu Petrechiuţă, a încercat să-i determine pe George Cătălin B., Nicolae Cosmin B. şi Aurel Ionuţ B. să declare în mod mincinos în faţa organelor de urmărire penală o situaţie mult mai gravă faţă de cea reală, astfel încât presupusele fapte comise de Crăciun să fie încadrate juridic ca infracţiuni de trafic de minori, trafic de persoane şi act sexual cu un minor, în aşa fel încât Constantin Dorel Manea să poată beneficia de reducerea pedepsei, întrucât el era deja cercetat în alt dosar. De asemenea s-a constatat că Nicu Petrechiuţă şi George Cătălin Burcea, în perioada iunie-iulie 2015, respectiv februarie - noiembrie 2016, l-au constrâns pe Andrei Eduard Crăciun, să le ofere diverse bunuri şi sume de bani pentru a nu da în vileag activităţile de natură sexuală desfăşurate de acesta în perioada 2011-2016. În urma cercetărilor, la data de 18.01.2017, lucrătorii BIC, au dispus reţinerea pentru 24 de ore, a numiţilor Nicu Petrechiuță, Dorel Constantin Manea, Andrei Edard Crăciun şi s-a solicitat luarea măsurii controlului judiciar pentru numitul George Cătălin Burcea. Nicu Petrechiuță, Constantin Dorel Manea şi Andrei Eduard Crăciun, au fost depuşi în CRAP Constanţa, urmând ca în data de 19.01.2017, să fie prezentaţi la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

DGASPC Constanța i-a suspendat contractul de muncă!

Purtătorul de cuvânt al DGASPC, Roxana Onea, a declarat, pentru Replica, faptul că lui Eduard Crăciun i s-a suspendat contractul de muncă, așa cum prevede legea, urmând a se lua o decizie în momentul în care ancheta ajunge la final. În plus, reprezentanții DGASPC au precizat că nu au existat niciodată motive care să ridice semne de întrebare în ceea ce privește comportamentul lui Crăciun față de copii, cu precizare că persoana ce l-a denunțat este un fost coleg de-al lui Eduard, din același centru plasament, care nu a avut aceeași traiectorie, în sensul că Eduard Crăciun a făcut două facultăți și un master, pe când Manea se afla în arest la domiciliu pentru că a bătut un om. Astfel, există posibilitatea ca la mijloc să fi fost un act de invidie și răzbunare. Însă, toate aceste detalii vor fi stabilite de către procurori.

Ce spun procurorii

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că:

Inculpatul Andrei Eduard Crăciun, având calitatea de voluntar la Centrul de plasament „Micul Rotterdam” din Constanţa şi ulterior de educator în cadrul D.G.A.S.P.C. Constanţa, începând cu vara anului 2011 şi până la data împlinirii vârstei de 13 ani de către persoana vătămată B.G.C., respectiv 20.10.2012, perioadă în care acesta din urmă era instituţionalizat la Centrul de plasament „Micul Rotterdam” din Constanţa, în repetate rânduri (şaisprezece acte materiale comise în lunile iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, ale anului 2011 şi ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie şi octombrie, ale anului 2012) şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a săvârşit acte de masturbare în prezenţa minorului B.G.C. şi l-a îndemnat şi determinat şi pe acesta, prin oferirea unor sume de bani, să săvârşească acte de masturbare, în timp ce amândoi vizionau filme cu conţinut pornografic explicit la domiciliul său, unde îl aducea pe minor cu acceptul mamei sale şi al conducerii Centrului de plasament „Micul Rotterdam”.

Inculpatul B.G.C., în perioada cuprinsă între prima jumătate a anului 2016 şi luna noiembrie a anului 2016, în repetate rânduri (nouă acte materiale comise la datele de 22.07.2016, 30.07.2016, 02.08.2016, 04.08.2016, 05.08.2016, 14.08.2016, 25.08.2016, 05.09.2016, 14.09.2016) şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a pretins şi primit diferite sume de bani, articole de îmbrăcăminte, un telefon mobil, o consolă Xbox şi suporturi optice cu jocuri pentru consola Xbox, produse alimentare şi ţigări de la inculpatul C.A.E. pentru a nu da în vileag faptul că acesta a săvârşit acte de masturbare, în locuinţa sa, la începutul anului 2016.

Inculpatul M.C.D., în perioada octombrie 2016 -ianuarie 2017, având calitatea de inculpat în dosarul penal cu nr. 6596/118/2016 aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, judecat în stare de arest la domiciliu pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, în scopul de a beneficia de prevederile art. 19 din Legea nr. 682/2002, a oferit sume de bani, totalizând aproximativ 3.000 - 3.500 lei şi un telefon mobil marca Samsung Galaxy S7 Edge, inculpatului B.G.C., pentru a-l determina pe acesta să-şi schimbe declaraţia dată în calitate de persoană vătămată la data de 12.10.2016, în sensul de a da declaraţii mincinoase cu privire la pretinse abuzuri sexuale comise asupra sa de către inculpatul C.A.E. şi de a exagera împrejurările şi modul în care au fost efectuate aceste activităţi, pentru a determina realizarea unei încadrări juridice, a presupuselor fapte comise de către inculpatul C.A.E., astfel încât să fie îndeplinite condiţiile legale pentru aplicarea dispoziţiilor art. 19 din Legea 682/2002.

În acelaşi scop, prin aceleaşi mijloace şi în aceeaşi perioadă, inculpatul M.C.D. a încercat să-i determine şi pe numiţii B.A.I. şi B.N.C. să facă declaraţii mincinoase în cauză, în sensul prezentat anterior, propunere pe care aceştia au refuzat-o, formulând declaraţii în conformitate cu propriile convingeri.

Inculpatul P.N., în perioada octombrie - decembrie 2016, cu scopul de a-l ajuta pe inculpatul M.C.D. să beneficieze de prevederile art. 19 din Legea nr. 682/2002, prin promisiunea oferii unei sume de bani de către acesta, l-a determinat pe inculpatul B.G.C. să-şi schimbe declaraţia dată în calitate de persoană vătămată la data de 12.10.2016, în prezenta cauză, în sensul de a da declaraţii mincinoase cu privire la pretinse abuzuri sexuale comise asupra sa de către inculpatul C.A.E. şi de a exagera împrejurările şi modul în care au fost efectuate aceste activităţi, pentru a determina realizarea unei încadrări juridice a presupuselor fapte comise de către inculpatul C.A.E., astfel încât să fie îndeplinite condiţiile legale pentru aplicarea dispoziţiilor art. 19 din Legea 682/2002.

În acelaşi scop, prin aceleaşi mijloace şi în aceeaşi perioadă, inculpatul P.N. a încercat să-i determine şi pe numiţii B.A.I. şi B.N.C. să facă declaraţii mincinoase în cauză, în sensul prezentat anterior, propunere pe care aceştia au refuzat-o, formulând declaraţii în conformitate cu propriile convingeri.

Faţă de inculpatul B.G.C, prin ordonanţa procurorului din data de 19.01.2017 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 19.01.2017.

L.C.

joi, 19 ianuarie 2017193
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
Angela Similea, în doliu! A murit de COVID la 78 de ani
Comentarii

01Doru 2(21 ian 19:06)
De mici ii stiu asta faceau mereu bulangii
00Parlamentari votati castrare(19 ian 23:27)
Votati castrarea chimica ptr astia
12asa s romanii(19 ian 21:38)
poponari si faggotei
20edy(19 ian 21:36)
bulangiu cordit ...huuuuaaaa
25claudia(19 ian 16:17)
Bagat la parnaie si futut in cur
22Vasile(19 ian 13:49)
Asta e poponar fratilor se vede de la o posta! Si el a crescut tot la casa de copii
112castrati chimic(19 ian 13:03)
in rep Moldova astia sunt castrati chimic , o injectie si i se face cingo pe viata
16Jica(19 ian 12:50)
Va avea parte de multa carne in penitenciar.
23Un om(19 ian 12:25)
Editati textul. V-a scapat intr-un loc numele intreg al partii vatamate...
215jos cu Dinica(19 ian 12:23)
Cum a tolerat asa ceva un director. din 2011 i-auzi e asta identificat ca pedofil.... ce a asteptat DGASPC pana acum?
17cage(19 ian 11:23)
Gara de Nord o sa-i faca astia funduletzul
73@@@@@@@@@@@(19 ian 11:21)
Astia fac miting in strada platiti de soros,,gay,
314asta din foto(19 ian 11:16)
Are moaca de tigan borit.
114Sifoane bulane(19 ian 11:01)
Propun sa fie castrati !
115yani fustanela(19 ian 10:57)
Ce muie are asta!!! De homosexual constipat
215pentru toti cretinii(19 ian 10:39)
va intreb: ce vina au bietii copii ca sunt orfani? bivoli nenorociti ce sunteti! nu constientizati cata durere au in viata orfanii... ati ajuns sa ii jigniti. animale fara minte ce sunteti! ar trebui sa varsam lacrimi pentru viata pe care o au, nu sa ii facem hahalere. cretinilor!
67Doru(19 ian 10:32)
ce sa invete aceste "mici" hahalere decat asa ceva si hotia, poate nu stiti dar atat fetele cat si baietii fura de la vecinii care stau la parter, din blocurile invecinate si daca nu au ce fura se suie pe grilaje si fac ca maimutele, imbrancesc, fac misto si talharesc batranii din cartier, asta sunt invatati sa faca cei de la centrul de plasament!
29kkmk(19 ian 10:25)
e halit in parnae, o sa spele sosetele si chilotii la tot dormitorul iar daca face pe nebunu' o sa-l bata ca pe covor, pedofilii au viata grea chiar daca platesc cu tigari si bautura.
64Gore(19 ian 10:18)
Ce minori ca se freaca astea de la 12 ani
mai mult...Replica
23 oct 00:00ReplicaCovid-19 la Constanța: 593 de NOI CAZURI de INFECTARE; Incidența pe municipiu este de 12,71

Până sâmbătă, 23 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.550.203 cazuri de infectare cu noul...2486

24 oct 00:00ReplicaEXCLUSIV! DESCINDERI cu SCANDAL în cartierul HENRI COANDĂ! Video548
24 oct 12:42ReplicaUn AUTOTURISM s-a RĂSTURNAT pe DN2: ȘOFERUL a MURIT986
24 oct 20:28ReplicaBĂTAIE în TRAFIC! CINCI bărbați au fost REȚINUȚI

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin...4971

24 oct 20:07ReplicaANCHETĂ la AUCHAN, în urma unui ACCIDENT de MUNCĂ2185
24 oct 20:08ReplicaCARAMBOL în MEDGIDIA, cu 3 MAȘINI IMPLICATE. Video3491
24 oct 20:13ReplicaCosmin CIOBANU, noul președinte al Organizației de Tineret a PSD Constanța

Organizația de tineret a PSD Constanța și-a ales președintele pentru urmatorii doi ani. Vineri, 22 octombrie,...1754

24 oct 20:22ReplicaSpațiul verde din Parcul Tăbăcărie, TRANSFORMAT în parcare1886
24 oct 00:00ReplicaCONSTĂNȚENII dau BULUC să se VACCINEZE la centrele din oraș Video5505
24 oct 00:00ReplicaTREI TINERI REȚINUȚI pentru TENTATIVĂ de VIOL în cazul FETELOR AGRESATE de la LICEUL TOMIS

Polițiștii Secției 3, în cursul zilei de marți, 19 octombrie, au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă,...2649

24 oct 20:33ReplicaCÂND trecem la ORA de IARNĂ?2640
24 oct 20:19ReplicaGuvernul va mări alocațiile pentru copii doar cu 20%1355
Vremea
14.4°13.3° - 14.4° duminică, 24 octombrie 2021
ConstanțaUmiditate: 44%
Vânt: 8.1 m/s
Presiune: 1029 milibari

Loto
6/49252124482
5/40392012342436
joker21918273920
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 oct 23:37SportEHF European Cup: Minaur Baia Mare, eliminată în turul secund

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a ratat sâmbătă, pe teren propriu, calificarea în turul 3 al European...198

24 oct 23:38SportVictorii pentru Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig și Freiburg (Rezultatele zilei)

Bayern Munchen s-a impus categoric, scor 4-0, sâmbătă, în fața echipei Hoffenheim. De asemenea, Borussia Dortmund,...246

24 oct 23:39SportChelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich

Chelsea - Norwich a fost un meci al recordurilor pentru formația lui Tuchel. S-a terminat 7-0, într-o partidă în...441

24 oct 23:36SportWTA Kremlin Cup: Ekaterina Alexandrova, în finală după abandonul Mariei Sakkari

A trecut fără prea mari probleme de Simona Halep, dar nu va câștiga nici la Moscova primul titlu WTA al sezonului....302

Local
23 oct 13:38Local10 ani de ÎNCHISOARE, după ce și-a LEGAT tatăl cu LESA CÂINELUI și l-a OMORÂT în BĂTAIE

Mihai Andrei a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau vătămări cauzatoare de...1107

23 oct 22:35LocalCOADĂ la CENTRUL de VACCINARE de la City Mall

La centrul de vaccinare deschis la City Mall mai multe persoane așteaptă la coadă pentru a primi doza de vaccin,...1522

23 oct 22:35LocalUniversitatea Ovidius organizează concurs de fotografie în cadrul unui proiect european

428

23 oct 00:06LocalCoronavirus: Polițiștii constănțeni au aplicat AMENZI în valoare de 28.000 de lei, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii...374

23 oct 00:06LocalCoronavirus: Aproape 5.000 de noi vaccinări, la Constanța, în ultimele 24 de ore

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 59.322 de persoane...581

23 oct 00:06LocalCOVID-19: 27 NOI DECESE, la Constanța

Până vineri, 22 octombrie a.c. 43.844 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...895

24 oct 21:59LocalDOUĂ SOCIETĂȚI din MANGALIA își ridică BLOC în municipiu

Societățile Best Space S.R.L. și Sky Building Concept S.R.L. investesc într-un imobil în municipiul Mangalia. De...301

23 oct 22:36LocalȘedință de Consiliu Local: S-a APROBAT predarea a două TERENURI către CNI. VIDEO

Consiliul local al municipiului Constanţa va fi convocat în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată,...1011

23 oct 22:36LocalRAZII ale POLIŢIEI TRANSPORTURI! LEMN CONFISCAT în valoare de 28.500 de lei

859

Politică
23 oct 00:00PoliticăUSR: 'Crizatorii' sunt Florin Cîţu, echipa câştigătoare şi preşedintele Klaus Iohannis

Uniunea Salvaţi România i-a răspuns vineri preşedintelui Klaus Iohannis, susţinând că "crizatorii" despre care...269

23 oct 00:00PoliticăStelian Ion: Domnule Iohannis, vă puteţi afişa fără să vă mai ascundeţi chipul uselist

Deputatul USR Stelian Ion l-a acuzat, vineri, pe preşedintele Klaus Iohannis că, alături de Florin Cîţu şi echipa...342

23 oct 00:00PoliticăSimonis: Până în acest moment, premierul desemnat nu a solicitat PSD niciun fel de sprijin

218

23 oct 00:00PoliticăCseke Attila: Normele metodologice pentru legea care reglementează preţul locuinţelor ANL, aprobate

Guvernul a aprobat, vineri, normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor legii care vin în sprijinul...481

23 oct 00:00PoliticăGuvernul a aprobat Programul de iarnă în domeniul energetic

Executivul a aprobat vineri, la propunerea Ministerului Energiei, Hotărârea de Guvern pentru aprobarea programului de...252

23 oct 00:06PoliticăParlamentarii ar trebui vaccinați obligatoriu? Răspunsul lui Raed Arafat

1108

Interviuri
16 oct 00:08InterviuriDr. Constantin DINA: VACCINUL pe bază de ARN Mesager oferă cea mai mare PROTECȚIE! Video

Medicul Constantin Dina, consilierul personal al președintelui Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaţilor,...7419

16 oct 00:08InterviuriBOURCEANU, PNL: Am avut un primar Mazăre care se ocupa de Mamaia și un Făgădău care se BARICADA în BIROU! VIDEO

Septimiu Bourceanu, senator și președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, este dezamăgit de ceea ce se...2710

8 oct 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Constanța va intra în CARANTINĂ de NOAPTE deocamdată, nu în LOCKDOWN! Video

8527

7 oct 00:07InterviuriLucian LUNGOCI, un posibil CANDIDAT la Primăria Constanța. VIDEO

Moțiunea de cenzură depusă de PSD, pentru dărâmarea Guvernului Cîțu a trecut, așa că premierul și miniștrii...2085

24 sep 23:56InterviuriCÎRJALIU: Ciobanu a CUMPĂRAT un SUV cu 3.000 de lei și l-a vândut cu 65.000 de lei! Video

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a fost prezent în studioul Replica, unde a discutat, în cadrul unui...4571

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video

4331

Monden
23 oct 00:00MondenRomânia merge la Oscar 2022 cu filmul lui Radu Jude: Babardeală cu bucluc sau porno balamuc

„Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, de Radu Jude, marele câştigător al Berlinalei de anul acesta, este...312

23 oct 00:00MondenCel de-al treilea sezon din serialul 'Succesiunea' va putea fi urmărit pe HBO GO

Cel de-al treilea sezon din serialul „Succesiunea/ Succession”, producţie recompensată până în prezent cu nouă...215

23 oct 00:00MondenLa ediţia din 2022 a concursului Eurovision din Italia vor participa 41 de ţări

207

23 oct 00:00MondenAngelina Jolie, în izolare din cauza coronavirusului. A fost expusă la el la premiera noului film

Actriţa Angelina Jolie a intrat la ”superizolare” după ce s-a expus la COVID-19 la lansarea filmului...275

23 oct 00:00MondenFiul lui Clint Eastwood se joacă cu moartea. Cum s-a fotografiat Scott în timpul vacanței

Scott Eastwood este dependent de senzațiile tari! Actorul de 35 de ani care a îmbrățișat meseria de actor la...344

23 oct 00:00MondenBryan Adams a cântat la chitară până i-a dat sângele. Starul a postat o fotografie șocantă

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, știe mai bine ca oricine că arta presupune sacrificiu, după aproape 40 de ani...258

23 oct 00:00MondenFilmul 'A Hero' al realizatorului iranian Asghar Farhadi va reprezenta Iranul la Oscar

Filmul "A Hero" al realizatorului iranian Asghar Farhadi, care a obţinut în luna iulie Marele Premiu al Festivalului...210

23 oct 01:23MondenIlie Năstase, primele declarații despre posibilul divorț de soția sa

Ilie Năstase a oferit primele declarații după ce soția sa, Ioana Simion, a anunțat, pe rețelele sociale, că un...751

23 oct 01:23MondenCatherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleș

621

Mapamond
23 oct 00:00MapamondCoronavirus: Moscova închide între 28 octombrie şi 7 noiembrie toate serviciile neesenţiale

Primăria Moscovei a dispus joi ca toate serviciile neesenţiale să se închidă în perioada 28 octombrie - 7...216

23 oct 00:00MapamondFacebook va remunera o parte din presa franceză în baza 'drepturilor conexe'

Compania Facebook a încheiat un acord cu o parte a presei franceze pentru o remunerare a acesteia din urmă în baza...200

23 oct 00:00MapamondRasism: Compania austriacă Meinl îşi abandonează controversatul logo

275

23 oct 23:14MapamondALERTĂ nucleară în Rusia! Un REACTOR a fost oprit în urma unei SCURGERI de vapori

Un reactor de la o staţie situată în apropiere de Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, a fost oprit ca măsură de...609

23 oct 21:30MapamondPandemia de Covid-19 ar putea dura un an în plus la nivel global pentru că țările sărace nu au acces la vaccinuri

Pandemia de Covid-19 ar putea dura cu un an mai mult decât era estimat din cauza faptului că țările sărace nu au...382

23 oct 21:30MapamondDonald Trump a anunţat lansarea propriei reţele sociale. Cum va funcționa `Truth Social`

270

Sănătate
23 oct 00:00SănătateStudiu: Cofeina în exces poate crește riscul de osteoporoză

Consumul de cofeină poate avea atât beneficii, cât și riscuri pentru sănătate. O echipă de cercetare australiană...209

23 oct 00:00SănătateMedic psihiatru: COVID 19 declanșează BOLI NEUROLOGIE și PSIHICE la o treime din infectați

COVID-19 declanşează boli neurologice sau psihice la circa o treime din persoanele care au trecut prin infecţia cu...579

23 oct 00:00SănătateRaport INSP: 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează joi că, în săptămâna 11 - 17 octombrie, 37,1% din totalul...191

23 oct 00:00SănătateMS: Încă 2.686 de flacoane de Remdesivir distribuite în spitale pentru tratamentul pacienţilor COVID

Ministerul Sănătăţii anunţă joi că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în unităţile sanitare cu paturi...183

23 oct 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 3 pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, în stare critică, transferaţi în Polonia

Ministerul Sănătăţii informează că, în cursul zilei de joi, trei pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, aflaţi în...187

23 oct 00:00SănătateMedic: Mulţi adolescenţi nu au avut acordul părinţilor pentru a se vaccina anti-COVID

221

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT