REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un EXECUTOR JUDECĂTORESC își supraetajează IMOBILUL din Piața Ovidiu

Un EXECUTOR JUDECĂTORESC își supraetajează IMOBILUL din Piața Ovidiu

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:00 7249

Un executor judecătoresc constănțean își va supraetaja imobilul situat în zona Peninsulară. Mai exact, Cristian Menaef, căci despre el este vorba, a primit undă verde de la Primăria municipiului Constanța să își supraetajeze imobilul de pe strada Petru Rareș, numărul 5.

Executorul judecătoresc constănțean, Cristian Menaef, a primit undă verde pentru supraetajarea unui imobil din Piața Ovidiu. Mai exact, acesta a primit de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism numărul 2893 ce prevede supraetajarea imobilului existent parter cu două etaje cu funcțiunea de locuire, amenajări interioare parter și împrejmuire teren. Totodată, Primăria a adăugat și o notă certificatului, mai exact aceea că actul nu poate fi folosit pentru realizarea etajului tehnic deoarece nu se încadrează în prevederile R.L.U și a studiului istoric. Imobilul ce va fi supraetajat se află pe strada Petru Rareș, numărul 5.

Cine este Cristian Manaef?

Cristan Menaef este titularul Biroului Executor Judecătoresc Menaef Cristian. Acesta este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Academiei de Politie “A.I.Cuza” – Bucuresti, promotia 2004.

Cristian Menaef are o experiență de peste 12 ani de activitate ca și functionar investit cu exercițiul autorității publice în domeniul interpretării, constatării și aplicării dispozițiilor legale atat în materia instituțiilor de drept penal în calitate de lucrător operativ în cadrul Poliției Române cat și în materia instituțiilor de drept civil, fiscal și comercial – în calitate de ofițer de recuperare credite, consilier juridic, executor bancar și apoi Șef Corp Executori Bancari.

La începutul anului 2012, Menaef fost numit Executor Judecatoresc în circumscripția Judecatoriei Constanța, Curtea de Apel Constanța, prin Ordinul Ministrului Justitiei nr. 619/C/ 17.02.2012.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiți amabil salve vă rog din documentațion de drept al dumneavoastră un executor poate răpi copii din mâna mamei conform legal fiind? Vă rog un raspuns
0
0
Cu privire la articolul postat se impun cateva precizari. In zona respectiva exista un imobil foarte vechi cu regim de inaltime parter, si care in mod legal a obtinut certificat de urbanism conform normelor restrictive din zona, in conditiile in care in proxima vecinatate exista imobile p plus 4. In al doilea rand fondurile necesare achizitiei sunt dintr-un credit , pentru curiosi. In al treilea rand dl executor nu este chiar atat de tanar poza diind de acum apoximativ 15 ani. Iar cu privire la munca acestuia va garantez ca au de comentat mai ales cei care au uitat isi plateasca datoriile.
5
11
O fi ajutat si el vre-un patron constructorc sa castige un proces,, daca e pe gratis , de ce s-a nu faca si el ca altii ?,,ar trebui lasat si apoi controlat cat, de unde si cum a facut investitia din salariu sau de bugetar? , altfel mi se pare mai mult a o atentionare din partea cuiva !
5
2
RUSU!! Ni te lasa nimeni pe drumuri daca esti legal proprietar. Doar daca nu mai esti...
5
1
Orasul lui Papura Voda!Este executor judecatoresc nu unul care munceste cinstit.A facut o scoala sa fie RECUPERATOR,canla interlopi.
9
3
Sa ma cac pe mata Vasile Gabriel executor. Bulangiu ce esti
12
1
Interlopi legali!
14
3
Cine ii verifica pe astia k el , bogdan ionica.... nimeni , lasa lunea pe drumuri.
13
0
Tanar sa aibe un imobil in zona peninsulara.Cu ce bani?Constanta orasul mafie.Judecatori cu dosare care sunt in functii au eliberat escroci cu doasare cu cocaina.Hotiii cu bani si imobile luate cu hotii sunt in justitie.Cei cu cocaina s.a sunt eliberati.Oamenii cinstiti,pensionarii cu subventii la caldura carora le-au fost verificate de spit in 2013 toate veniturile si apoi primeau subventia la caldura,acum sunt infractori si trebuie sa dea banii inapoi la primaria Constanta. Primaria face abuzuri cu cei din judecatorie.DNA sa controleze procesele subventiilor de la caldura abuzurile primariei
23
2
Din pacate un om care prefera sa citeasca documentele in loc sa le si explice celor ce intra in biroul sau! Am si programat cu dumnealui o intalnire la o anumita ora si cu 45 de minunte inainte de intalnirea programara - dl. Executor isi alimenta masina pentru a se indrepta catre Bucuresti fara a ne anunta ca nu ne putem vedea - dumnealui sau macar o secretara!
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218