REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un expert în comunicare va coordona informarea populaţiei despre vaccinarea anti-COVID

Un expert în comunicare va coordona informarea populaţiei despre vaccinarea anti-COVID

Replica API 22 noiembrie 2020 | 22:43 1223

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, a declarat, duminică seara, că în campania de informare a populaţiei vor fi angrenaţi atât specialişti în domeniul medical, asociaţii profesionale şi asociaţii ale pacienţilor, dar şi lideri de opinie din mediul cultural sau artistic, atâta vreme cât vor dori să facă parte din această activitate de comunicare.

Dr. Valeriu Gheorghiţă

El a anunţat, într-o emisiune la Digi 24, că există deja un expert în comunicare care va coordona informarea populaţiei, iar comunicarea se va face prin mai multe mijloace.

"Va exista o platformă comună în care fiecare persoană poate să găsească cele mai importante informaţii despre vaccinare şi despre tipurile de vaccinuri. De asemenea, pe lângă această platformă vor exista o serie de comunicatori, care sunt experţi în domeniul medical, asociaţii profesionale, inclusiv asociaţii de pacienţi, la care vor adera şi experţi din alte domenii şi lideri de opinie din alte domenii - mediul cultural, artistic, atâta timp cât doresc să facă parte din această activitate de informare", a spus medicul Valeriu Gheorghiţă, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se vaccineze ma-ta mai intai, apoi sa iesi sa informezi populatia daca e ok si sa faci propaganda lepro
1
0
nu, e un pacalici care se vinde pe doi arginti si face propaganda la comanda. un medic serios nu face niciodata ce face asta.punct!!!
4
0
Expert in comunicare..hahahaha. Adica manipulator profesionist!
4
0
Unde s a testat acest vaccin? In ce tara sau tari? Ca sa pot sa ma informez despre reactii adverse. Daca nu mi spuneti asta nu ma vaccinez pentru ca inseamna ca cel pe care se testeaza sunt eu. Vreau transparenta totala. Este vorba de sanatatea mea. Sunt o gramada de intrebari care si asteapta raspunsurile inainte de a ma vaccina. Fara aceste raspunsuri si verificari propun sa se vaccineze cretinii de sectanti din usr plus. Lor le este suficient daca le spune guru ca trebuie sa se lase vaccinati ca e sigur si gratis. Ha ha ha! Ce dracu e gratis pe lumea asta? Platesti cu sanatatea proprie.
3
0
mai repede un negociator al politiei sau al jandarmeriei
1
0
Sa va vaccinati voi nenorocitilor cu vaccinuri insuficient testate. Stiti voi ce efecte adverse vor avea? Un vaccin se testeaza ani de zile. Nenorocitii care conduc lumea aveau si vaccinul deja cand au raspandit virusul. Trierea in masa a populatiei. Raman doar cei ce nu au boli in corp.
4
1
ca penibilul ala de la cazul Caracal? Deci e clar daca Ghiorghitza asta e seful vaccinelor ne curata pe toti - de covid da
4
1
Va coordona manipularea populatiei?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367