REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un film biografic dedicat cântăreţei Amy Winehouse ar putea fi lansat în 2021

Un film biografic dedicat cântăreţei Amy Winehouse ar putea fi lansat în 2021

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 883

Un lungmetraj biografic dedicat vieţii şi carierei cântăreţei Amy Winehouse ar putea fi lansat pe marile ecrane anul viitor, a declarat tatăl artistei britanice, Mitch Winehouse, citat de contactmusic.com, citat de Agerpres.

Amy Winehouse

Sursa foto: Amy Winehouse/Facebook

În vârstă de 69 de ani, Mitch Winehouse a sugerat că noul proiect cinematografic ar putea fi o portretizare mai veridică a cântăreţei - care a murit în 2011 - decât documentarul "Amy", regizat de Asif Kapadia, despre care afirmă că i-a prezentat atât pe el, cât şi pe fiica sa "într-o lumină înşelătoare".

Într-un interviu acordat lui Paul Danan în podcastul "The Morning After", tatăl celebrei artiste pop-R&B a declarat: "Avem un film minunat, un viitor show minunat pe Broadway şi aşa vom continua, portretizând-o pe Amy aşa cum era".

El a dezvăluit că scenariul viitorului film este scris în această perioadă.

"Filmul va fi lansat peste un an sau doi. Am trecut de etapa discuţiilor, suntem în stadiul de scriere a scenariului. Va fi un film biografic", a adăugat Mitch Winehouse.

El a lăsat să înţeleagă că se va implica în toate aspectele noului proiect, inclusiv în alegerea actriţei care o va interpreta pe fiica sa.

"Distribuirea în acest rol - şi eu voi putea să aleg, la recomandarea producătorilor - va fi calea spre succes. Vom alege o actriţă necunoscută, ideal ar fi să fie o fată evreică din nordul sau estul Londrei, care să semene puţin cu Amy şi să vorbească precum Amy", a adăugat tatăl cântăreţei.

"Amy", de Asif Kapadia, a câştigat premiul Oscar şi premiul BAFTA pentru cel mai bun lungmetraj documentar în 2016, dar Mitch Winehouse a spus că acea producţie a fost "o ruşine", deoarece l-a prezentat ca pe o persoană lacomă.

Considerată una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, Amy Winehouse a murit în urma unei intoxicaţii cu alcool în iulie 2011 în reşedinţa ei din Londra, la vârsta de 27 de ani. Artista pop, devenită celebră graţie unor piese precum "Rehab" şi "Back to Black", s-a confruntat mulţi ani pe parcursul carierei sale cu dependenţa de droguri şi de alcool.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218