REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un fost ministru al Sănătăţii, atac virulent la Ludovic Orban

Un fost ministru al Sănătăţii, atac virulent la Ludovic Orban

Replica API 12 iulie 2020 | 10:30 1217

Fostul ministru PSD al Sănătăţii Florian Bodog scrie, într-o postare pe Facebook, distribuind poziţia Federaţiei Sanitas referitoare la legea privind carantina şi izolarea, că, dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi ”de-a” demisia şi să plece de unde a venit. El spune că, în calitate de medic, nu poate accepta asemenea ”aberaţii”, astfel că nu va vota în Senat ”o asemenea batjocură”.

”Dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi de-a demisia şi să plece de unde a venit!”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătăţii. Niciun senator responsabil şi de bună credinţă nu poate vota o lege scrisă pe genunchi, aşa cum propune Guvernul PNL~, scrie Bodog.

El afirmă că proiectul propus de cei pe care îi numeşte ”gaşca de incompetenţi a lui Orban” conţine o serie de aberaţii pe care el, în calitate de medic nu le poata accepta!

”Pe cale de consecinţă, nu voi vota în Senatul României o asemenea batjocură la adresa sănătăţii şi libertăţii românilor!”, anunţă Bodog.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că are ”un mesaj de revoltă şi indignare” faţă de amânarea dezbaterii de către Senat a legii care să pună la dispoziţie autorităţilor ”instrumentele indispensalbile în lupta împotriva epidemiei”, declarându-se la capătul răbdării.

Amânarea înseamnă o creştere dramatică a risului de infectare”, a spus el.

Orban a afirmat că legea privind carantina şi izolarea este indispensabilă în situaţia actuală. ”

Sunt la capătul răbdării. Acest joc politicianist, acest sabotaj sistematic la care sunt supuse autorităţile din România în bătălia contra epidemiei deja nu ne afectează pe noi, afectează viaţa oamenilor, afectează sănătatea oamenilor şi capacitatea noastră de a lupta în mod eficient contra acestei epidemii”, a adăugat premierul.

Legea privind carantina şi izolarea propusă de Guvern a trecut de Camera Deputaţilor, cu numeroase amendamente rpopuse de PSD, fiind acum la Senat, unde a fost discutată în Comisia juridică, însă la Senat, votul a plen a fost amânat, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostul de la 10:35 singura sansa e senatul, poate senatul de pe timpul romanilor nu astia de acum
1
2
Acest nemernic care a numit contabile sa conduca Directiile de Sanatate Publica a prins glas ?
4
2
E facut din brancardier...
0
2
Poate se curata poporul asta de tampiti ca fostul ministru al sanatatii.
8
5
Prin carantinarea bunurilor orice persoana pozitiva- covid poate ramane si fara locuinta iar cei care au copii pot ramane fara copii! Nu stim ce urmareste guvernul orban-arafat!
8
4
Respect pentu acest medic si senator!!!!!!!! Ceilalti medici ce zic?????? Nimic!!!!!
7
7
Singura sansa a romanilor la o viata libera este senatul. Senatorii trebuie sa amane legea puscariilor ad hoc pana dupa alegeri.
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614