REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un fost POLIȚIST din CONSTANȚA, ANCHETAT pentru AVERE nejustificată!

Un fost POLIȚIST din CONSTANȚA, ANCHETAT pentru AVERE nejustificată!

Replica API 5 noiembrie 2020 | 00:00 2922

Ioan Mocanu, fost Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate, fiind vorba de avere nejustificată.

Mai exact, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 562.220 lei (aprox. 141.831 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Ioan Mocanu, fost funcționar public cu statut special (ofițer de poliție) în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către Ioan Mocanu.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e caz aparte adica a fost turnat si voit facut rau ca daca intrii la verificat functionari publici in functii cheie nici macar 10 la suta nu pot dovedi de unde au banii
3
0
Doar un politist? Eu credeam ca sunt mai multi. Misto deci. Au gasit exceptia.
5
1
M-am speriat am crezut ca este vorba de Budur politistul atomic cu afaceri in port si vila pe doua loturi construita prin furt. Nu il intreaba nimeni cum a dobandit averea si ce a facut sa ajunga acum milionar in euro. A muncit sclavul la economic la transporturi si a avut portul la picioare. Numai bine hotule.
7
0
... ofiter de la Politia Rutiera ! Fratele lui Gica Moldoveanu ... politistul de la Ritiera care l-a scapat pe Nicusor Constantinescu beat ca porcu , de la pushcarie cand a adormit in intersectia Bdul Mamamaia cu str. Mircea ! Gica Moldoveanu a fost reangajat , dupa ce a fost dat afara din politie , de DANCU ... si acum dirijeaza circulatia la Eforie ... l-au vazut fostii soferi de TIR de la firma lui ? care au lucrat si nu au fost platiti ! Boul asta peste 2 luni iese la pensie cu pensie speciala !!
12
1
M-am speriat! Am crezut ca l-a descoperit cineva pe Dancu, dar se pare ca iar a scapat...
17
0
si seful lover boy al ACVARIULUI Cernavoda va pot demonstra ca eu am "muncit cinstit" si la 35 de ani am ce alti nu o sa aiba niciodata adica vila si parc de masini de lux.Zilnic ne spargem in paranghelii,barbeque,manele,sindrofii, ca vin bani de la fetitele mele trimise la produs.Cum traim noi elegant asa trebuie sa traiasca si politia romana care ne protejeaza.De aici vin banii mei dragi romani care va faceti ca munciti si vreti salarii decente.Duceti va dracului la munca obositilor !
12
0
Mita,spaga,cibuc,foloase necuvenite.Plus ce nu i-au gasit ca are ascums la soacra.Un cipanez militian care a furat toata viata.Asa sunt toti militienii.Fura de rup.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218