REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un ‘greu’ al prostituţiei din Cernavodă, băgat la puşcărie: ‘livra’ fete în Spania!

Un ‘greu’ al prostituţiei din Cernavodă, băgat la puşcărie: ‘livra’ fete în Spania!

Replica API 28 noiembrie 2017 | 00:00 1532

S-a reunit cu fraţii după gratii

S-a reunit cu fraţii după gratii

sursa foto mcpotar com

La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, Gheorghe Florin Niculai, de 31 de ani, din oraşul Cernavodă, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 9 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Bărbatul a fost escortat şi introdus în Penitenciarul Poarta Albă. Bărbatul, alături de fraţii săi, în speţă Marius Neculai şi Camelian Mihăiţă Neculai (cunoscuţi ca fraţii Ruginitu), au fost arestaţi la finele anului 2015, în urma unor percheziţii. În casele acestora au fost găsiţi 38.000 de euro. Aceştia duceau fetele la prostituţi în ţări precum Italia, Spania, Elveţia, Grecia, Turcia, iar „profitul” era investit în maşini de lux şi imobile. În perioada 2008-2015, au determinat zece persoane să practice prostituţie în străinătate.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Alina Jurcan , o prostituata de lux mi-am tatuat sprancenele ca sa fiu in pas cu celelalte prostituate imi place viata de noapte si sa am cati mai multi barbati
3
1
Ptr lefterica daniel , tot fata de "livadar" , cand erai tu in tineretile tale cu calul umblai duoa piersici
2
2
CEL MAI FRUMO BARBAT DIN CERNVODA MADALIN NONE. SI LA CARE NU VA CONVINE SA IL OPRITI PE STRADA SA II SUGETI PULA CA ALTCEVA NU AVETI CE SA II FACETI VA GARANTEZ EU. DUSMANOSILOR SI INVIFIOSILOR VA FUTUT FEMEILE.
22
4
D-ZEU NU DOARME, EI STIU ASTA, BA UN ACCIDENT RUTIER , BA O RAFUIALA CU VICTIME, BA O INPUSCATURA....se duc mai devreme sau mai tarziu....cand vad astfel de oameni redusi la tacere ptr totdeauna pot doar sa zic UUURRRAAA
8
10
mircea stoian marele peste cand va fi prins?
3
3
31 ani,un individ care nici nu stie sa se iscaleasca,este...UN GREU...va inselati amarnic....nu el este acel vinovat...raspunzatori de cele intamplate de-a lungul anilor,sunt cei ce trebuie sa respecte si sa aplice legile..acestia ar trebui pedepsiti...cand esti chemat la postul de politie,si militianului nu-i convine ceva...automat te arunca afara..parca ar fi proprietatea lui ...din acest motiv se intampla toate aceste nelegiuri...
3
1
Tara plina de frustrati, imi dau seama cam ce scara de valori aveti daca sunteti asa marcati de o masina straina sau o haina scumpa.
4
4
La Mangalia cand veniti?
2
3
fratilor schimb masinile ca pe sosete. de la prche la bmw,audi etc.ma fac ca vand trei gogosi datr in spate am fetite la produs fara numar.la smecheri cotizez la greu.traiasca smecherii care ne iau bani si ne lasa sa facem noi ce vrem sa ne distram in tari exotice.traiasca parchetul constanta care ne acopera sa moara prostimea de necaz
6
7
Proxenetii sau exploatatorii de personae in regim de sclavaj merita sa moara. Pe bune,legile noastre sunt ca pisatul,ar trebui ca unele erori ale speciei cum sunt criminalii,traficantii de persoane si de droguri sa fie executate fara nici o discutie.
9
2
nu cred ca pestii sunt o problema asa mare , mai grav mi se pare consumul de substante interzise si traficul aferent ! este un fenomen total ignorat de autoritatile din cernavoda ! cred ca unii dintre " pesti " sunt implicati si in traficul de substante interzise !
14
0
Toti pestii linsati,in special tiganii
13
1
da e plina cernavoda de pesti dar si de curve --- cum pleci tu in spania ca fata si crezi ce-ti zice un dobitoc de peste ---- sa fim seriosi fetele stiu la ce vor face acolo si sunt de acord cu asta
15
1
Grigorenco .Bidi.Velicu.Manuta.Calu. Vira.Druga.Tutu.toti pesti din cartier.pesti care se cred smecheri dar ei traiesc din afacerea cu sloboz Ei nu sunt in stare sa faca nimic sa produca un leu dar se cred smecheri
12
0
baietii erau frumosi si se indragosteau fetele de ei ! avem specimene dintrastea si in comun a Costinesti Oprea Alexandru fiind stiut cu o astfel de meserie profitoare dupa care si-a achizitionat auto BMW, traieste bine ,imbracat de firma dar munca nu-i place ca-i grea.Fete naive care se lasa impresionate de viitorul pe care il promit.
12
1
v am rugat sa mi aratati probe ,daca nu taceti din gura si nu mai mancati rahat
5
10
Statul e adevaratul proxenet - ne ia taxe si impozite la greu isi bate joc de noi si ne mai fute si-n cur... pai nu zicea Hansa ca pestii ridica economia orasului?!
11
3
Da gayu ala cu YSY nu il vede nimeni
14
10
E plina cernavoda de pesti
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218