REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un HOŢ din Constanţa 'COLECŢIONEAZĂ' FILMULEŢE DIN TIMPUL ACŢIUNILOR! VIDEO

Un HOŢ din Constanţa 'COLECŢIONEAZĂ' FILMULEŢE DIN TIMPUL ACŢIUNILOR! VIDEO

Replica API 12 iunie 2018 | 13:39 266

PERCHEZIŢII

PERCHEZIŢII

Constantin Gheorghiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe când complicele său, adică persoana care vindea bunurile furate, Stelică Drăgușin, a fost lăsat în libertate. Cel care a ajuns după gratii este acuzat de faptul că a sustras mai multe biciclete în numai câteva ore însă, în urma cercetărilor, s-a stabilit că el este și autorul furtului din cofetăria Sophie, situată pe strada Dezrobirii. De precizat este și faptul că la domiciliul său au descins mascații.

Doi indivizi din Cumpăna au ajuns în atenția oamenilor legii, de dată recentă, pentru mai multe furturi. Potrivit oamenilor legii, unul dintre suspecți, respectiv Constantin Gheorghiu, în vârstă de 38 de ani, este acuzat că, în perioada 23 aprilie – 5 iunie a.c., a comis șapte furturi, pe raza municipiului Constanța. Spre exemplu, în noaptea de 27 spre 28 mai, el a acționat pe strada Lacului, în apropiere de parcul Tăbăcărie.

Aşa cum se poate observa în imagini, individul a apărut în zonă la ora 22.05, intrând şi ieşind din scară, iar la ora 23.27 a părăsit zona cu o primă bicicletă! Revine la ora 00.37 şi pleacă cu o a doua bicicletă la ora 00.42. Ulterior, bunurile furate erau duse acasă la complicele lui, Stelică Drăgușin, care nu participa la ”acțiune”, dar știa că bunurile provin din furturi și totuși le vindea.

De precizat este și faptul că a avut loc o percheziție domiciliară, sâmbătă, 9 iunie a.c., la domiciliul lui Gheorghiu, unde au fost găsite șase biciclete. Numai că, în urma cercetărilor, au ieșit la iveală și alte detalii. Și de această dată este vorba despre imagini surprinse de camerele de supraveghere. Mai exact, Constantin, ”echipat” cu șervețele pe mâini pentru a nu-și lăsa amprentele, a intrat în magazia cofetăriei Sophie de pe strada Dezrobirii nr. 101, și, înarmat cu multă răbdare, a analizat rafturile. Nemulțumit de ceea ce a găsit acolo, s-a retras încetișor pentru a căuta și prin alte încăperi.

”Avem nevoie de ajutorul vostru! În data de 1 mai 2018 cofetăria noastră Sophie Patisserie de pe strada Dezrobirii a fost spartă de hoți. Avem poze clare și un clip video cu individul. Va rugăm să dați share și să ne ajutați pentru prinderea lui. Vă mulțumim!”, este mesajul postat de reprezentanții societății. Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. De acolo a sustras 3 cântare electronice. Pe 10 iunie, ambii au fost propuși spre arestare.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gheorghiu Constantin, ..., pentru 30 de zile începând cu 10.06.2018 până la data de 09.07.2018, inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privind arestarea preventivă a inculpatului Drăguşin Stelică, ca neîntemeiată. În baza art. 227 alin. 1 teza a II-a C.p.p. dispune punerea în libertate a inculpatului reţinuţi Drăguşin Stelică”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotii au privilegiul neinteles al confidentialitatii. De ce sa nu aiba oamenii imaginea clara a hotilor,violatorilor,a tuturor raufacatorilro sa sa aiba din start protective ca martyor pentru orice infractiune?In plus,daca ma ataca un individ si eu reuses ca sa ma apar dar boul moare,de ce sa nu fiu premiat,in loc sa fiu acuzat ca am facut ce trebuiau sa faca ,,otoritili'' de forta?De ce noi cei normali ne simtim umili fata de autoritati dure cu noi,si interlopii ne scuipa din masini de lux si aluta politistii?Intelegem ca respectul este pentru interlopi,noi nu contam? Da,asa e in Romania !!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218