REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un hoţ din Cumpăna şi-a UCIS complicele de infracţiuni într-un accident rutier

Un hoţ din Cumpăna şi-a UCIS complicele de infracţiuni într-un accident rutier

Replica API 17 februarie 2020 | 00:00 280

Doi minori din Cumpăna, cunoştinţe vechi ale oamenilor legii, şi-au încheiat parteneriatul în infracţiuni în urmă cu câţiva ani, după ce unul a ajuns în spatele gratiilor, iar altul în mormânt. A.C. a fost ucis de prietenul său în urmă cu câţiva ani, în trafic. Cei doi se aflau într-o căruţă, condusă de I.I.. Se îndreptau spre Cumpăna, moment în care conducătorul atelajului a pătruns pe contrasens, fiind la un pas să intre într-un autoturism ce se deplasa din sens opuc. A.C., în vârstă, la acea dată, de 14 ani, de frică, a sărit din căruţă, fiind surprins de un autoturism, suferind răni grave. La spital, copilul a murit, iar prietenul său a fost trimis în judecată. Recent, a fost condamnat la doi ani în regim de detenţie. I.I. se află încarcerat în Penitenicarul Poarta Albă, fiind condamnat, în altă cauză, pentru furt.

Din actele aflate la dosarul cauzei s-a stabilit că la data de 10.09.2013, în jurul orelor 20,50, în timp ce un participant la trafic conducea regulamentar autoturismul pe DN 39E, din direcția Cumpăna către Constanţa, în momentul în care a ajuns în zona la km. 0+ 600 m , a fost surprins de pătrunderea pe carosabil a atelajului hipo condus de inculpatul I.I., acțiune de pătrundere pe drumul public inițiată și executată fără nicio măsură de asigurare. Observând apropierea autoturismului, victima Amiș C. care se afla în calitate de pasager în atelajul hipo, a sărit din atelaj pe carosabil, moment în care a fost surprins de un autoturism, care l-a acroșat și care în urma impactului, a părăsit suprafața carosabilă și s-a oprit în apropierea acesteia. În urma producerii accidentului, victima Amiș Maxîm Cîrmîzîmghiul a suferit vătămări corporale datorită cărora a decedat. Magistraţii au constatat că posibilitățile de evitare a accidentului au aparținut în mod exclusiv inculpatului I. I., conducătorul atelajului hipo, dacă acțiunea de traversare a carosabilului era executată după o asigurare corespunzătoare privind siguranța efectuării acestei manevre. Motiv pentru care l-au condamnat la 2 ani de închisoare, în regim de detenţie, acest fiind încarcerat în penitenicar pentru furt.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu il cheama Albu, normal ca face parnaie.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614