REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un hoţ FURA după ce poza bunurile şi se consulta cu gaşca! Dacă vă recunoaşteţi bicicletele, sunteţi aşteptaţi la Secţia 4!

Un hoţ FURA după ce poza bunurile şi se consulta cu gaşca! Dacă vă recunoaşteţi bicicletele, sunteţi aşteptaţi la Secţia 4!

Replica API 2 august 2018 | 00:00 264

PERCHEZIŢII INFORMATICE la Constanţa

PERCHEZIŢII INFORMATICE la Constanţa

Constantin Gheorghiu a ajuns în atenția oamenilor legii într-un dosar de furt. Pe timpul anchetei, în sarcina acestuia s-au probat 18 infracțiuni, cu un prejudiciu total de 53.062 de lei. Au fost efectuate 4 percheziții informatice, în sensul că au fost verificate dispozitive de stocare a datelor (telefoane), iar individul a început să se bâlbâie când a fost întrebat ce este cu acele bunuri fotografiate. Modul lui de lucru era foarte bine pus la punct: mergea 'în teren', fotografia bunurile și le trimitea celor ce aveau rolul de a le vinde, pentru a-i da ok-ul. Precizăm și faptul că, dacă vă recunoașteți bicicletele în imagini, sunteți așteptați la Secția 4 Poliție!

În urma cercetărilor într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au finalizat ancheta în care un bărbat, în vârstă de 38 de ani, Constantin Gheorghiu, care este la al doilea mandat de arestare, el fiind cunoscut cu antecedente penale. Astfel, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina bărbatului comiterea a18 infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada aprilie-iunie 2018, pe raza municipiului Constanța, acesta fiind bănuit că ar fi sustras unor persoane mai multe biciclete, din curtea locuințelor sau din scara blocurilor, cu un prejudiciu total de 53.062 de lei.

Totodată, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 48 de ani, bănuiți de implicarea acestora în valorificarea bunurilor sustrase, prin aceea că ar fi achiziţionat biciclete de la bărbatul de 38 de ani, având cunoştiinţă că bunurile provin din infracţiuni de furt. Unul dintre cei cinci bărbați este cercetat sub măsura controlului judiciar.

Totodată, în cadrul anchetei penale, au fost efectuate 4 percheziţii informatice, în urma cărora s-au obţinut fotografii ilustrând alte 20 de biciclete, bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni de furt, dar în cazul cărora nu au fost identificate, momentan, reclamații depuse. Cert este că oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 6 biciclete.

Polițiștii constănțeni au recuperat şi restituit persoanelor vătămate mai multe biciclete sustrase, valoarea prejudiciului recuperat fiind de 27 119 de lei. În cadrul activității, polițiștii au beneficiat de de sprijinul de specialitate al al UTAI Constanța, BOS Constanța, BCCO Constanța, fiind angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si domnii pulitisti ce masuri iau impotriva acestor lepre ale societatii? O mana taiata fiecaruia....ceva...?
0
0
una din ele e a mea, cea cu cadru, cu doua roti, cu ghidon... o recunosc din poza numaru 1, 2, 3 si din poza 4. are vopsea cameleon si de aia are culori diferite in ficare poza ... am dat pe ea 3012 lei insa, duca-se pe apa sambetei. desi am chitanta de la curier, am si bonul fiscal al comenzii, imi bag alup in ea de bicicleta
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218