REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AGRESOR PRINS LA VALU LUI TRAIAN ÎN 20 de MINUTE! Parcursese circa 600 de metri

AGRESOR PRINS LA VALU LUI TRAIAN ÎN 20 de MINUTE! Parcursese circa 600 de metri

Replica API 16 februarie 2019 | 01:55 806

Un individ, identificat ca Nicolae Neagu, a pătruns într-o gospodărie din localitatea Valu lui Traian, iar când a fost surprins de către proprietar l-a agresat pentru a putea fugi. Victima a sunat la Poliție, iar oamenii legii au mers la fața locului însoțiți de un câine de urmă. Menționăm că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă va fi propus spre arestare.

Un bărbat în vârstă de de 44 de ani, în dimineața de vineri, 15 februarie, în jurul orei 3.15, a sesizat polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța despre faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, constând în ochelari, cabluri și dispozitive telefonice și un card de alimentare combustibil. În momentul surprinderii, persoana în cauză ar fi lovit victima, pentru a-și asigura scăparea, ulterior fugind. La fața locului, s-a deplasat un specialist criminalist cu câinele de urmă, persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, fiind identificată. Este vorba despre Nicolae Neagu, cunoscut cu antecedente penale. Potrivit informațiilor noastre, acesta ar fi comis mai multe furturi și tâlhării, cazierul său cuprinzând vreo trei pagini.

În urma audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 16 februarie va fi propus spre arestare. Adus fiind la CRAP, a fost întrebat de ce a procedat în acest mod, de ce a tâlhărit, el răspunzând: ”Ce am făcut? Nu am tâlhărit pe nimeni”.

Menționăm că individul a fost prins în circa 20 de minute de la săvârșirea faptei, cu ajutorul lui Bingo, un câine de urmă. Oamenii legii au precizat că inculpatul se afla la circa 600 – 800 de metri de locul în care intrase pentru a fura.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul, de aproximativ 1.000 de lei, a fost recuperat în totalitate. Totodată, menționăm că Poliția Locală din Valu lui Traian a efectuat ture duble în ultima perioadă.

Liliana CHIRU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
memet ,daca te aude Amdi ramai fara banii de buzunar.
0
0
Eu sunt javra, eu l-am prins !
0
0
Pai tu vorbesti pripasule ? Care o arzi aiurea din bar in bar ? Ce ai cu locala ca doar ei mai sunt pe strazi sa o pazeasca pe mata mare sa nu o fure. Ce ai uitat ?
0
0
Mai duceti-va cu pol locala de la valu care opresc numai copii pe strada ... iau bani degeaba
1
1
Hotul a fost prins cu ajutorul Politiei Locale Valu lui Traian care l-au depistat in scurt timp in aproprierea imobilului , si l-au predat la postul de politie pe baza de proces verbal , ce caini visati ? Ce bingo ? Verificati informatiile inainte sa le publicati , Ipj-ul a transmis un comunicat de presa nereal.
7
0
In 20 de minute eram la Mall in Constanta, lume multa caine neputincios. Mai invatati bai meserie si dupa aia furati ca ne faceti breasla de ras.
0
2
ce-ai facut bobita??
0
0
asta este in haita cu bobita ,al lui stelica scriosteanu de la depozit lemne bobita mare hot !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218