REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un hotel cu 11 etaje se va construi în Mamaia, în zona Teatrului de Vară. Investitorul, surpriză!

Un hotel cu 11 etaje se va construi în Mamaia, în zona Teatrului de Vară. Investitorul, surpriză!

Replica API 20 aprilie 2019 | 00:00 532

Staţiunea Mamaia, raiul investitorilor! Cea mai căutată staţiune de pe litoralul românesc pare sufocată de construcţiile, finalizate sau nu, care s-au derulat în ultimii ani. Spaţiu verde, abia că nu mai există, parcări...ioc, iar adminsitraţia locală continuă să emită autorizaţii de construire în neştire.

În viitorul foarte apropiat, în zona Teatrului de vară, în apropire de bar Melody, va mai „răsări” un imobil cu 11 etaje. Investitorul, firma Nitalexil SRL, a obţinut vineri 19 aprilie, certificatul de urbanism pentru construirea unui imobil P+mezanin+10-11 etaje - structură de primire turistică tip apartamente, împrejmuire teren și organizare de șantier.

Societatea nu este la prima acţiune în vederea demarării proiectului. Şi în anii trecuţi a depus documentaţii în vederea construirii imobilului însă, nu a primit autorizaţiile necesare. Inițial, a pornit la drum cu un imobil cu parter și șase etaje, plus două parțiale, cu funcțiunea de locuire colectivă și alimentație publică la parter.

Astăzi, regimul este de 11 etaje. Firma Nitalexil SRL a fost înființată de marinarul grec Theodor Skandalidis. Ulterior, grecul s-a decis să părăsească România, iar societatea a ajuns proprietatea mai multor firme din Liberia, fiind administrată în Constanța de către apropiaţii lui Radu Mazăre, printre care Sorina Gina Hortolomei Moscu.

Seaside Estate Company SRL deţine cu 70% din valoarea acţiunilor, în timp ce şi Radu Marin, născut în comuna Patru Fraţi, judeţul Ialomiţa, deţine 30%. Obiectul principal de activitate este „activităţi ale agenţiilor turistice “.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E simplu sa scapi e betoane. Le spui la toti pe care ii cunosti ca daca vina mamaia sunt doar niste ratoni prosti de betoane mancatori de rahaturi expirate. Le dai mesaj pe instagram si fcbuk si lasi doar baltareti sa vina la apartamentele lor de vacanta cu ciorba la pachet. Si gata sah mat la cotetarii din mamaia.
0
1
Industria e moarta in Cta.Chiar nu vrei sa faci ceva sa redeschizi cateva fabrici,o brutarie,o cofetarie...orice altceva bun in care sa oferi locuri de munca stabile ptr cetateni.Te tii numai de bisnita de-asta Bai frate,chiar nu e niciun creier in jurul tau care sa te mai lumineze putin?Din cate vad,al tau este numai la manarii si esti acolo doar ca sa sprijini pe unii care-ti aduc numai tie vreun castig.Am atatea sa-ti spun dar chiar nu-mi mai pierd timpul cu oameni ca tine.Tu reusesti vreodata sa vezi cat de sictirita e lumea asta de alegerile pe care le faci?Cum numai aici nu se poate?
1
0
Pai, dispari!!
1
0
Saraculeeeee.... ospatarule stai cuminte-n banca ta si adu mancarea la masa sluga proasta... cica orasul betoanelor, ce treaba ai tu ma ? Cu ce gresesc oamenii astia ca investesc in oras ? Sa creeze locuri de munca si sa plateasca taxe si impozite la bugetul local e rau sau cum? Voi nu aveti creier, sunteti sudori sau tamplari cu 4 clase si comentati si voi.Va dau la muie de sclavi, voi nu sunteti de acord cu nimic. Romanii sunt de departe cea mai jegoasa, invidioasa si uracioasa natie de pe planeta -sunt roman apropos, nu machedon, nu tigan, nu tatar- dar noi trebuie sa disparem ca rasa.
2
10
Incredibil sunt de neoprit cu constructiile o sa ajuga sa construiasca si pe sosea,chiar nu i poate opri nimeni, extraordinar!trebuie facut ceva! Mamaia si Constanta o sa devine orasul betoanelor!!! Chiar e nevoie de atatea blocuri si hoteluri?Oportunisti nenorociti distrugeti Mamaia!Plaja ati acaparat-o ce mai ramane...
15
1
si acolitilor!!!
11
3
La fiecare etaj sa v-o dau prin orificii !!!
8
11
...se dezvolta in continuare...tai un cap si cresc alte 10 capete ...nu este usor sa traiesti in Madagascar...Mascariciul incaseaza in continuare prin slugile sale...de unde iei si nu mai pui...se termina...!!!
24
4
Fagadau mai are putin si vinde loturi de teren direct in mare , ca plajele sunt toate vandute
31
2
Pai,jos cu teatrul de vara si ...hop un bloc!
30
1
Gabi Stan este in spatele afacerii. Verificati locul nasterii lui
26
1
Mostenitorii lui Mazare la infinit !
31
1
Oh Mirela, la tine distanta e ca intre cracul stang si cracul drept
23
3
pai este langa Teatrul de Vara sau langa Bar Melody? Intre cele doua obiective, este o distanta de exact 1.200 de metri. Distanta masurata pe mine pe Google Earth. Este o apreciere cam vaga, nu?
41
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367