REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un ÎNCEPĂTOR și-a BĂGAT AUDI-ul PREA ADÂNC în PISTA pentru BICICLETE

Un ÎNCEPĂTOR și-a BĂGAT AUDI-ul PREA ADÂNC în PISTA pentru BICICLETE

Replica API 21 ianuarie 2022 | 11:43 3052

Șoferul unui bolid de lux și-a permis să parcheze cum au vrut ‘mușchii lui’ pe strada Mircea cel Bătrân. În acea zonă, locurile de parcare sunt paralele cu trotuarul și, pentru a parca, este necesară parcarea laterală. Conducătorul auto nu s-a obosit atât de tare și și-a lăsat mașina, oblic, urcându-se pe trotuar și blocând și pista pentru biciclete. A, și avea și o scuză… e începător!

În Constanța, tupeul conducătorilor auto este fără margini, aceștia făcându-și un obicei din a-și parca autoturismele neregulamentar. Chiar dacă s-ar mai găsi locuri de parcare libere, din comoditate, șoferii staționează cu vehiculele fie prin stațiile de autobuz, fie pe trotuare, fie pe trecerile de pietoni, fie pe spațiul verde. Problema parcărilor este la ordinea zilei, la Constanța, iar șoferii aruncă vina pe autoritățile locale pentru că nu le-au asigurat suficiente locuri, pentru că au introdus plata parcărilor ori că au montat stâlpișori, ultimele două acțiuni fiind extrem de contestate în rândul cetățenilor.

A ‘băgat-o’ prea adânc în pista pentru biciclete

O parcare după propriile reguli a făcut și șoferul unui autoturism marca Audi, care, din comoditatea de a mai căuta un loc de parcare, și-a lăsat bolidul între două autoturisme parcate regulamentar, pe strada Mircea cel Bătrân. Problema, însă, a fost că șoferului i-a fost foarte greu să facă parcare laterală și, pentru că este și începător, a ‘băgat-o’ cum i-a venit, mai exact, oblic. Totodată, acesta a blocat și pista pentru biciclete de pe trotuar. De menționat este și faptul că, în acea zonă a municipiului, parcarea este cu plată.

Șoferul a fost amendat!

Conducătorul auto a fost identificat și sancționat contravențional cu amendă de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța. Este vorba despre o femeie de 35 de ani.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am trecut si eu pe acolo....mirosea a branza pe langa masina
4
0
Daca a luat permisul pe brinza...
4
0
la tarla de oi nu se fac parcari laterale
4
0
Pai faceti parcari , nu pista de biciclete
1
7
Nu inteleg cum poti sa conduci un SUV incepatoare fiind. Pai normal ca parchezi ca o retardata, daca tu abia stii sa manevrezi masina, da pai sa-i cunosti si dimensiunile reale incat sa poti face o parcare laterala ca la carte.
7
2
O retardata!
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218