REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un individ a dat "LOVITURA" la o pomană, în Constanța: a furat prin metoda "Coala de hârtie"

Un individ a dat "LOVITURA" la o pomană, în Constanța: a furat prin metoda "Coala de hârtie"

Replica API 4 iulie 2016 | 16:50 293

Mare atenție, constănțeni! O nouă metodă de furt a apărut la malul mării. Este vorba despre "coala de hârtie". Mai exact, o persoană, care vrea să pară că are un handicap, merge prin localuri, cu o coală de hârtie, pe care este scris un mesaj umanitar. Când pleacă, sustrage tot ce prinde și... "palmează" cu ajutorul foii. Ultima lovitură a fost dată pe 2 iulie anul curent, la restaurantul Delfinul din municipiul Constanța.

Un tânăr de 19 ani, din Sighișoara, făcând pe nevoiașul, a dat lovitură după lovitură la Constanța, și aici ne referim la sfera infracțională. În urma unei anchete laborioase, oamenii legii din cadrul Secțiilor 3 și 4 Constanța l-au identificat pe individ, care a fost reținut și propus spre arestare. Ultima sa faptă s-a petrecut sâmbătă, 2 iulie, la restaurantul Delfinul din Constanța. Acesta a acționat printr-o metodă inedită, și anume coala de hârtie. A intrat în local, cu o foaie de hârtie pe care avea scris un mesaj prin care cerea ajutor. S-a oprit în dreptul unei mese, unde a zărit că se află un portofel. A intrat în vorbă cu o femeie de 70 de ani și, în acel timp, a tras portofelul și l-a ascuns, după care a plecat. Polițiștii constănțeni au fost imediat sesizați și au demarat cercetările cu operativitate. La scurt timp, aceștia au aflat că el a mai operat prin aceeași metodă, de circa 7 ori. Acesta a comis celelalte infracțiuni pe raza stațiunii Mamaia, pe razele secțiilor 2 și 3. Duminică, 3 iulie, a fst reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și apoi propus spre arestare. "Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii constănţeni din cadrul Secţiilor 3 şi 4 a fost identificat Marius Cristian Bodi, în vârstă de 19 ani, din municipiul Sighişoara, care ar fi sustras, la data de 02.07.2016, un portmoneu dintr-un restaturant din municipiul Constanţa. Poliţiştii au mai stabilit faptul că persoana în cauză ar mai fi comis şi alte infracţiuni de furt pe raza staţiunii Mamaia şi în municipiul Constanţa. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, la data de 4.07.2016, cu propunere de arestare preventivă", potrivit anchetatorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614