REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un individ a făcut spectacol în Medgidia: a ciomăgit un taximetrist şi a muşcat un poliţist

Un individ a făcut spectacol în Medgidia: a ciomăgit un taximetrist şi a muşcat un poliţist

Replica API 26 iunie 2014 | 00:00 136

Scene desprinse din filme pe străzile din Medgidia. În noaptea de miercuri spre joi, pe la miezul nopţii, Mihai Bucur, din Siliştea, doar ce ieşise dintr-un birt, unde consumase băuturi alcoolice peste măsură. A zărit un taximetru şi a cerut să fie dus la destinaţie. Ajuns pe strada Independenţei, turmentatul a refuzat să plătească şi a avariat autovehiculul, după care l-a lovit pe taximetrist. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, însă Mihai Bucur şi-a vărsat nervii şi pe un om al legii, muşcându-l de deget.

"Poliţiştii din Medgidia, la data de 25 iunie a.c., ora 00.25, au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, un bărbat, din Medgidia, judeţul Constanţa, aflându-se pe bulevardul Independenţei, lucrând ca taximetrist, ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută, care i-ar fi distrus paravântul portierei, din partea stânga-spate de la autovehicul.", au spus reprezentanţii IPJ Constanţa. Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, oamenii legii au depistat şi identificat persoana bănuită de agresiune ca fiind un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Siliştea, Mihai Bucur, care se afla în stare de ebrietate. Aceasta a fost imobilizată, încătuşată şi condusă la sediul Poliţiei Municipiului Medgidia, cu autoturismul din dotare, iar, pe traseul de deplasare, a devenit agresivă, muşcându-l de degetul mare, de la mâna stângă, pe unul dintre poliţiştii care îl însoţeau. Cele două persoane vătămate s-au deplasat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, în vederea examinării medico-legale pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor. Persoana în cauză este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218